dinsdag 1 januari 2013

Beste Wensen en een goede start maken

Ik wens jullie allemaal een heel goed, gezond en gelukkig 2013 en daarnaast natuurlijk veel blogplezier.
Ik ben op de moment samen met jongste kind al wakker en beneden in de woonkamer. DE wereld is hier verder nog erg rustig.Ik ben op dit moment bezig met de weekplanning voor deze week en maakt zoveel mogelijk gebruik van aanbiedingen en daarnaast sla ik in januari wat extra in ( ik heb daar ook budget voor gereserveerd ) zodat ik voorlopig voor bepaalde producten weer even vooruit kan.

Na Oud en Nieuw ben ik altijd net een witte tornado, ik vind het dan zalig om weer in het huis te rommelen ,alles lekker aan kant en ik hoop deze weken weer wat spullen te verkopen.Gisteren heb ik nog een doos Rituals verkocht en die wordt morgen opgehaald. De komende week ben ik nog vrij en daar ga ik lekker met de kinderen samen van genieten.Mijn man gaat wel vanaf morgen weer werken.

De komende weken worden voor ons best druk. Onze nieuwe vloer komt binnenkort en dat betekent dat we de hele woonkamer en keuken moeten ontruimen en voordat ze de vloer leggen willen we eerst de muren nog even verven. Oudste kind heeft binnenkort repetitiewerk. Ik start ook met nieuw vrijwilligerswerk en ga daarvoor 2 maanden 1 x per week  s' avonds een cursus doen, ik heb er echt enorm zin in en verheug mij er al weken op. Verder wordt naaste ( zie blog december)  deze maand geopereerd ( de datum is nog niet bekend)  en dat is toch ook iets waar ik tegenop zie, je hoopt altijd maar dat alles goed gaat en er geen tegenvallende uitslag na de operatie komt. Dus dat wordt wel een spannende dag  Dus genoeg te doen in januari maar ik weet ook wat ik als eerste heb op geschreven bij mijn goede voornemens 2013 namelijk "Leef Bewust"en dat ga  ik zeker doen de ene dag zal beter gaan als de andere dag maar toch ga ik proberen er regelmatig bij stil te staan.

.
Geniet van deze dag !

Groetjes Annelieya

5 opmerkingen:

 1. Goedemorgen deze morgen in het nieuwe jaar! De beste wensen voor jullie ook! Jij ook lekker vroeg wakker! Ik heb zojuist de kas echt gesloten voor 2012 en kijk in mijn digi-boekje tegen een nieuwe, nog lege grafiek aan. Nog lekker geen uitgaven ;)

  Succes met je doelen vanaf vandaag! Een vliegende start helpt zo lekker goed op weg!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's wel een hele actieve start van het nieuwe jaar om gelijk al op de eerste dag een weeklijstje te maken, gelijk heb je! Succes met al je doelen en maak er een mooi jaar van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je voornemens. Leef bewust wordt er ook één van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alweer lekker bezig dus! En mooie plannen :-) Hopelijk blijf je al die energie nog even houden en schiet je als zo'n tornado door je klussenlijst heen. Komt vast goed, zeker met zo'n voornemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als bij jullie de zon net zo uitbundig schijnt als hier,is daar bewust van genieten bijna vanzelfsprekend.Een goed jaar gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen