woensdag 8 januari 2014

Nieuwe Pup


Vorig jaar is onze lieve  Berner Sennen hond op 1 jarige  leeftijd totaal onverwachts overleden , zie ook mijn Blog Memoriam van Max  .We waren er echt kapot van. De jongste kinderen waren net binnen van school tussen de middag toen hij binnen 1 minuut  benauwd werd en daarna dood neerviel.  Ik heb toen zo hard gegild dat ik helemaal schor was.Totaal ontdaan heb ik mijn kinderen proberen te troosten en mijn man gebeld. Tot de dag van vandaag kan ik zo de akelige beelden van de gebeurtenissen weer voor mij halen.

Ik heb er toen voor gekozen om maar even geen nieuwe hond te nemen omdat ik er even geen behoefte  aan had. Ik merkte wel dat ik er de laatste maanden  weer meer mee bezig was, ik miste een hond en wilde heel graag weer een Berner. Een paar weken geleden hebben we hem opgehaald , onze nieuwe pup en ik ben er dolblij mee. Het is een enorme schat, hij is leuk en erg lief en aan zijn poten te zien wordt het ook een grote hond.
Ik ben helemaal verliefd..........

Groetjes Annelieya
5 opmerkingen:

 1. Ik hoop,dat je er jaren lang een vriend bij hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie toch weer een diertje een mooi thuis hebben gegeven! Het is niet zo dat het een ander vervangt, maar het kan soms wel weer gezelligheid brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieverd! En goed dat je eerst even hebt gewacht met een nieuwe hond. In de Dog Whisperer zeiden ze dat dit belangrijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach wat een schat om te zien. Ik hoop dat je heel lang van elkaar kan genieten want een hond is heel gezellig in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. sorry ik lees nu pas dit berichtje, sorry va dat je dat beeld zolang bij je hebt moeten dragen, vreselijk , maar wat fijn en goed van jullie om weer een pup in huis te halen, daar word je weer blij en vrolijk van , enne flieft ? ik weet als geen ander hoe dat is................oooh heerlijk, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen