zondag 24 juni 2012

stijgende lijn

De laatste tijd lijkt het of we in een stijgende lijn komen, we hebben iets minder moeite om onze rekeningen tijdig te kunnen betalen , zijn zelf erg actief bezig met uitzoeken waar we nog op kunnen bezuinigen,  zijn bezig met opruimen van spullen,slapen beter en piekeren minder s'nachts ( overdag hebben we het vaak te druk met ons werk en gezin waardoor piekeren pas in de avond begint) Wij hebben lol in het bezuinigen en het geeft ons rust omdat het voelt of we toch ons eigen leven onder controle hebben.

Ik weet het, we zijn er nog lang niet maar we voelen onze stukken beter dan een tijd geleden.Onze buffer is nog klein ( maar hij is er wel en daar konden we een tijd geleden niet eens over dromen) en er moet niet gelijk weer iets kapot gaan maar er is vooruitgang te zien.

Hierdoor hebben we veel meer energie  en minder stress waardoor alles soepeler loopt.

3 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk voor jullie! Je zal gaan ervaren dat er steeds meer ruimte komt, wij zijn nu bijna 3 jaar aan het consuminderen en ik verbaas me er over wat er allemaal mogelijk is.
  Inderdaad scheelt dat enorm in hoe je je voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed van jullie!

  Geniet ze van de bereikte resultaten en succes met de verdere vooruitgang :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap hoe jullie het doen en er dan nog zo positief onder blijven! Ik lees/las nog een andere weblog van iemand die lang met dubbele maandlasten gezeten heeft wegens oud huis dat niet verkocht geraakte (sorry, weet de naam niet direct meer) en zij verhuurde haar oude huis, is dat geen optie voor jullie?

  BeantwoordenVerwijderen