donderdag 12 juli 2012

Een leeg huis

Vanmorgen heel vroeg de oudste kinderen weggebracht naar het vliegveld, dat betekent nu even wennen aan een stil huis. Kost mij altijd wel even 2 dagen  voordat ik eraan gewend ben.
Maar het heeft ook zijn voordelen, zij genieten van vakantie in een zonnig land en wij kunnen zelf even onze gang gaan in huis.Meestal zetten we gelijk het hele huis op zijn kop en veranderen we wat.
Dat betekent opruimen, grote schoonmaak en wat dingen aanpakken waar we anders minder tijd voor hebben.2 kinderen krijgen een bureau in hun kamer , ze zijn beide alweer wat groter geworden en hebben langzamerhand een  eigen bureau nodig.In onze drukke huishouden is een stukje rust om huiswerk te maken ook belangrijk.

De kleinste kinderen zijn nog wel thuis maar die gaan in de vakantie een weekendje logeren. Dus we hebben dan een heel VRIJ weekend, dat is zeldzaam. Geen verplichtingen, geen haast , heerlijk!!  Ik heb via Marktplaats een dinercheque en 2 filmbonnen gekocht  voor weinig geld, dus gaan we dan  lekker genieten .Kletsen ,genieten van lekker eten en naar de film , we hebben er al helemaal zin in .
Maar voorlopig eest nog even werken ........

2 opmerkingen:

  1. Werkse en daarna lekker genieten!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier is zoonlief sinds gisteravond bij oma en hij komt morgenavond pas terug! Ook wel eens eventjes lekker. Niet dat ie vervelend is (in het geheel niet), maar hij blijft nu langer op en ik krijg geen kans manlief eens eventjes te spreken over dingen die niet bestemd zijn voor kleine potjes ;)

    Veel plezier jullie!

    BeantwoordenVerwijderen