vrijdag 10 augustus 2012

Alles wordt weer langzaam normaal

Genoten hebben we van onze vrije dagen, de meiden hebben meerdere logeerpartijtjes/uitjes gehad  en daarnaast zijn we ook een week naar opa en oma geweest in het buitenland.
Mijn man en ik hebben in  de vakantieperiode onze vrije dagen een beetje verdeeld zodat deze periode altijd wel iemand thuis was met de kinderen. ( hierdoor zijn we dit keer maar een week samen vrij geweest ,jammer maar het is niet anders)

Langzaam pakken we het normale leven weer op, de krantenwijk van oudste kind ligt alweer klaar om gedaan te worden, boeken komen binnen en moeten gekaft worden, schoolspullen moeten gekocht worden.Gelukkig was het dit jaar minimaal, we hadden nog een hoop schriften, pennen e.d. op voorraad liggen. Dat scheelt weer. Verder sparen onze kinderen zelf hun agenda's bij elkaar van hun zakgeld en de meeste zijn inmiddels gekocht. Grappig dat hun karakters ook terugkomen in de keuze van hun agenda. De één kiest voor een eenvoudige agenda met insteekhoezen zodat kind er allemaal persoonlijke foto's en briefjes in kan doen.Een ander kiest voor een stoere agenda en zo is er voor elke smaak iets.

En dan komt er weer een drukke periode aan van werk, vergaderingen,huiswerk van de kinderen,sportclubs e.d. Ik heb nog 1 week vrij en  geniet er nu nog even van, kids slapen lekker uit en gaan wat later naar bed ,we doen spelletjes, bakken en koken we nieuwe recepten en vermaken ons uitstekend. Verder zijn we nog even naar de bibliotheek geweest om boeken te halen dus we komen onze vrije dagen prima door.

In het weekend gaan we waarschijnlijk nog naar een festival hier in de stad met muziek en andere activiteiten ,vermaak voor groot en klein is er dan, dus een gezellige boel.( en nog mooi weer ook!)

2 opmerkingen:

  1. Geniet altijd erg van de vakantieperiode.
    Maar ben ook wel blij als het gewone leventje weer gaat beginnen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij overlappen elkaar ook met de zomervakatie en hebben dan 2 weekjes samen, maar gelukkig dat de pubers vanaf volgend jaar groot genoeg zijn en we - voor het eerst - 3 weken samen vrij pakken, dat klinkt al best luxe :-)

    Geniet van je weekend!

    BeantwoordenVerwijderen