donderdag 30 augustus 2012

Boodschappen( tientje per dag)

Vandaag al heel kritisch gekeken wat ik nodig heb aan boodschappen .Ik wil proberen om deze maand rond te komen van een tientje per dag.Ik hamster wel wat extra aanbiedingen bij de C100 en Albert Heijn maar alleen als het aanbiedingen zijn die ik normaal ook koop.

Tien euro per dag lijkt best veel maar ik denk dat ik nog flink creatief moet zijn om erbinnen te blijven. Ik geef normaal meer uit aan boodschappen. Maar ik vind het wel leuk om uit te puzzelen hoe ik nog meer kan besparen en dit keer gaat het dus om de boodschappen.Meer besparen betekent grotere buffer en aflossen van krediet.

Ik heb nu mijn hele voorraad nagekeken, vul de noodzakelijk voorraad aan en daarnaast natuurlijk de verse boodschappen.Ik doe vandaag boodschappen voor de komende  week dus neem 55 euro mee. De rest (15 euro) is dan voor nog wat boodschappen in het weekend.


5 opmerkingen:

 1. Ik ben deze week begonnen met 40euro per week boodschappen vandaag alles gehaald en nog 6,25 over voor als ik iets vergeten ben,dus kop op het gaat jou ook vast lukken succes gr jac

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht dat we alles in huis hadden; maarbepaalde dingen zoals vleeswaren helemaal op, niet goed ingeschat dus. Ondertussen extra aangevuld en bedenk me net dat een krop sla het enige is wat voor morgen nog ontbreekt.

  Had gehoopt op 20 euro over, maar stand is nu 16,75 en dan moet de sla er nog af. Niet helemaal tevreden dus deze week :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, of je met 10 euro per dag toekomt of niet hangt ook wel af van de gezinssamenstelling. Ik lees in je voorstelling 'moeder van een groot gezin' maar hoe groot is groot ? Hoe meer gezinsleden in het gezin, hoe moeilijker rondkomen met 10 euro....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja bijna september ik ben benieuwd wat we er van gaan bakken!! Heel veel succes Annelieya

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd of het lukt en of je nog goeie tips heb! Als ik mezelf zulke budgetten stel zijn net altijd het kattenvoer, pleepapier, shampoo, afwasblokjes en het liefst alle oosterse kruiden tegelijk op. Sta ik daar met mijn tientje ;)

  BeantwoordenVerwijderen