dinsdag 28 augustus 2012

Deze week loopt het niet

Bah, het loopt deze week helemaal niet. Eerst door hevige regenbuien  rioleringsproblemen  gehad waardoor ons laminaat nu krom trekt  Dus daar moet ik weer achteraan.  Vannacht de hond niet lekker is geworden en last heeft van diarree ( en niet zo'n klein beetje ook) waardoor we al voor 5 uur uit ons bed waren ( vandaar ook deze vroege blog)Ik heb het deze week  heel ( te) druk met mijn werk door deadlines waardoor ik s'avonds toch ook moet werken en mijn man vertrekt einde van de week naar het buitenland voor een aantal dagen waardoor het ook nog een hectisch weekend wordt.

Nu even de positieve zaken ( anders word ik moe van mezelf):
Ik kon gisteren alle rekeningen van deze maand betalen ( hoera!) en daar kan ik zo van genieten
Ik kon nog wat geld op de spaarrekening zetten  ( deze maand niet zoveel, want het is een dure maand )
Dus dat loopt deze maand prima. En ik ga deze maand proberen om voor 300 euro boodschappen te doen, geen idee of het gaat lukken want met ons grote gezin is dat een uitdaging en moet ik echt heel secuur plannen maar ik wil wel uitzoeken of ik het ook voor minder kan , natuurlijk gaan we wel lekker en gezond eten ( en biologisch dat blijft )

Fijne dag allemaal , ik ga weer snel op pad voor mijn werk

6 opmerkingen:

 1. Wat naar voor jullie hond. Veel rijst en kip geven dan zal het wel stoppen. Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat dat laatste zo goed gaat, met die rekeningen! En dat met die riolering is een bekend probleem. Komt het hier niet door het dak, dan borrelt het wel omhoog omdat de afvoeren die regenval niet aan kunnen. Ik heb geen idee wat eraan te doen is, behalve buizen vergroten ofzo. Maar ja, dat doe je ook niet even. Hier komt het gelukkig alleen nog naar boven in toilet en bad, daar 'mag' het.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanaf vandaag gaat alles vast weer lekker lopen. En ik ga met je mee doen de maand september een tientje per dag oftewel 300 euro in de maand. Spannend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, je hebt er van die weken bij.... gelukkig gaan ze ook snel als het zo druk is. Succes met je boodschappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na alle narigheid toch ook evenveel positiviteit. Er lijkt toch wel evenwicht. Maar sterkte gewenst met alle drukte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier was de viervoeter vorige week 's nachts ziek, zo vermoeiend als je daarvoor uit je slaap gehaald wordt, maar ook zo sneu voor het beestje.

  Mooie uitdaging trouwens dat tientje per dag; ga ik eens over denken!

  BeantwoordenVerwijderen