donderdag 9 augustus 2012

Dieren

In huize Annelieya zijn we dol op dieren en daarom spelen zij ook een grote rol in onze leven.
Ik ben opgegroeid met dieren ( de liefde voor de dieren heb ik van mijn vader geërfd:-) en ik wist het zeker,ik wilde dierenarts worden.Ik heb uiteindelijk een andere richting gekozen maar  onze dieren staan nog steeds centraal.

Ik doe ook vrijwilligerswerk en daardoor hebben we soms een bonte verzameling van kneusjes in huis. Dan weer een aantal zwerfkittens die geen moeder meer hebben of een oude dibbes die bij ons thuis zijn laatste maanden in rust kan doorbrengen.

Tijdens onze vakantie regelen wij altijd oppas, dit jaar is helaas 1 van onze poezen waarschijnlijk tijdens het inpakken van de auto in het donker ontsnapt.Dat is normaal geen probleem maar deze poes is een ex-zwerfkitten die dol is op ons gezin maar andere mensen niet vertrouwd en zich ook niet zal laten oppakken of laten vangen.Ze komt normaal gesproken niet buiten.

De oppas heeft tijdens onze vakantie elke dag een bak voer en water buitengezet om ervoor te zorgen dat ze genoeg eten en drinken binnen kreeg. Na onze vakantie ben ik gelijk gaan zoeken en hebben de buren gevraagd of ze haar gezien hebben maar tot nu toe geen spoor.

Ik heb alle instanties en de buren inmiddels geïnformeerd over haar vermissing maar wij beseffen ons heel goed dat de kans dat we haar terugvinden met de dag kleiner wordt. Ik ben er erg verdrietig over, ze is geen schootkat maar het is wel een lieverd  en hoort wel bij ons gezin en nu zijn we niet compleet....

Dus duimen maar .....

2 opmerkingen:

  1. Ik duim met jullie mee!! Ik ben al in paniek als ik de kat een paar uur niet kan vinden, laat staan dat hij een hele vakantie weg is! Wij hebben hier ook behoorlijk wat kneusjes en die hebben toch een geschiedenis die wat lastiger ligt dan voor 'gewone' katten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach wat sneu, hopelijk komt ze toch weer aanwaaien!

    BeantwoordenVerwijderen