zondag 26 augustus 2012

Goed begonnen vandaag?

Vandaag begon ik een beetje hectisch ( en natuurlijk allemaal niet volgens planning)
Eerst ging ik lekker vroeg de honden uitlaten maar kwam doorweekt thuis ( echt het water droop uit mijn haar, ik kon mij ook gelijk verkleden want ik had niets droog meer aan.)  Dus een goede start....

Daarna liep  ik naar  de keuken, was de bijkeuken overstroomt:-(. De put in de bijkeuken kon het gevallen regenwater niet meer aan.)Vloer helemaal nat en doorgelopen naar de keuken. Wij hadden na onze vakantie al een loodgieter uitgenodigd voor deze week omdat ons water lastiger weg stroomde en we er naar wilde laten kijken voor het regenseizoen, helaas kwam deze afspraak net te laat. Dus met spoed een 24 uurs service erbij geroepen en die heeft alles doorgespoten. Mijn hele huis stinkt voor mijn gevoel nu naar riool.(bah)  en alles moest gesopt worden, de bijkeuken, de wc ,de keuken   Rond 12:00 uur was de rust eindelijk weer wedergekeerd.Dat was geen fijne start van een ( normaal gesproken rustige) zondag.

Deze week wordt een drukke week ,veel dingen te doen, optredens  van kinderen op verschillende locaties  en mijn man gaat ook nog een paar dagen naar het buitenland dus komt er veel op mij neer.Dus ik hoef mij niet te vervelen.

p.s. ik heb gisteren weer een extra storting gedaan van 100 euro voor aflossing krediet.1 opmerking:

  1. Klinkt niet echt als een relaxte zondag, maar die extra storting maakt je weekend toch oké :-)

    BeantwoordenVerwijderen