zondag 16 september 2012

Dagje uit

Niemand uit ons gezin had deze zondag verplichtingen en het voorspelde een prachtige dag te worden. Wij zijn vandaag dus  met z'n allen een dagje uit geweest. Vanmorgen kaartjes met korting gekocht via de website en lekker vroeg op pad. Het was dit keer een echt dagje uit naar een pretpark. Dat gebeurt bij ons zelden maar deze keer wel ( omdat we 15 jaar getrouwd waren) En we hebben genoten, ik had drinken en wat lekkers ingepakt en daarnaast mochten ze kiezen  een patatje of een broodje kroket of hamburger.

Onze kinderen hebben wel 3 x gezegd dat ze het zo'n gezellige dag vonden ,ze genoten met volle teugen .We hadden geluk dat dat het helemaal niet druk was , dus de kinderen konden allemaal meerdere keren in hun favoriete attracties. Mijn man en ik moesten af en toe wel even opsplitsen omdat we nu eenmaal kinderen hebben van middelbare school tot begin basisschool en niet iedereen overal in mag. Ook wij ( man en ik) hebben genoten ,vooral van de glunderende gezichten van de kinderen. Met een zonnetje erbij  hadden we een fijne dag.

Nu zit iedereen moe maar voldaan op de bank na te genieten , vanavond gaan we nog even onze trouw cd kijken dus dat wordt leuk.

Fijne avond!


2 opmerkingen:

  1. proficat meis, heerlijk dat jullie zo genoten hebben, een mooie herinnering, geniet ervan , liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alsnog gefeliciteerd. Dat is toch het fijnste. Heerlijk met je gezin een dagje uit.

    BeantwoordenVerwijderen