zondag 2 september 2012

Een Team

Mijn man is een aantal dagen naar het buitenland. We ( de kinderen en ik ) hebben veel plezier gehad de afgelopen dagen, we zelf onze tijd konden indelen , lekker tutten, makkelijk eten ( geen fastfood) en samen 's avonds programma's kijken....... Maar ook de hele dag door de honden uitlaten (doen we normaal afwisselend), boodschappen doen, kids naar alle sportclubs brengen en ophalen. 2 kinderen hebben volgende week optredens  en moesten dit weekend extra trainen.Dus de oudste is al vanmorgen vroeg vertrokken en ik breng zo andere kind weg (3 steden verderop)

Maar hij komt weer thuis vanavond!  Een paar dagen zonder elkaar is prima, ik ben ook weleens alleen op pad  maar we zijn samen thuis een TEAM. Wij zijn gewend om samen ons gezin, huishouden of onze dierentuin te doen. Wij hebben een druk leven en zorgen ervoor dat ons gezin draait  maar dat we beide ook nog wat tijd hebben om te ontspannen. We genieten van kleine dingen onze kinderen , dieren  ,samen de hond uitlaten, boodschappen samen doen , lekker samen een film thuis kijken. En af en toe gaan we lekker samen uit eten.

We hebben dezelfde humor, lachen om niets( gelukkig ook toen we het zwaar hadden) en vullen elkaar aan.Hij is rustig, heeft humor, tikje ongeduldig en een rommelkont. Zij heeft veel energie, lacht veel, houdt niet van rommel en is veel geduldiger. Hij is strenger richting de kinderen, maar houdt enorm  van stoeien. Zij praat met de kinderen, speelt spelletjes, leest voor en leert ze koken en bakken.( Hoewel hij ook prima kan koken en daar geniet zij dan weer van:-))

Nog 10 uur en dan is hij weer thuis!

2 opmerkingen:

  1. Je kunt horen in je stukje dat je blij bent als hij weer gezellig thuis is! Fijn dat je zo'n gelukkig huwelijk hebt!! Nu nog 7 uur....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig dat je juist tijdens zijn afwezigheid de boel gewoon draaiende houdt en vooral beseft hoe leuk jullie het samen hebben en de uren weer aftelt tot hij thuis is!

    BeantwoordenVerwijderen