vrijdag 14 september 2012

Toch fijn een goede verzekering

Ik heb het laatste half jaar veel bezuinigt of beëindigd, een aantal verzekeringspolissen ( woeker) opgezegd , verandert van leverancier voor gas/licht en nog een paar dingen.Gelukkig heb ik mijn woonverzekering niet opgezegd.

Vandaag kreeg ik allereerst een telefoontje van Eneco , ze hadden vernomen dat ik had opgezegd en wilde mij een tegenbod doen, nu had ik al 2 x zelf eerder contact gezocht en toen kreeg ik geen of onvolledig antwoord op mijn vragen. Ik heb toen uiteindelijk gekozen voor Greenchoice dat is 1,5 maand geleden. Nu dan een vriendelijke dame , als ik toch weer voor hun koos dat kreeg ik een contract voor 3 jaar! tegen hun goedkoopste tarief en betaalde Eneco mijn boete en ik kreeg nog 150 euro korting . Zo jammer dat ze niet reageerde op mijn vragen of gelijk de tarieven doorgaven toen ik daar om vroeg .Echt een gemiste kans voor Eneco ( ik ben al klant sinds ik op mezelf ben gaan wonen ) Ik ben echt hondstrouw aan mijn vaste leveranciers, maar als ik alles heb uitgezocht en uiteindelijk een keuze heb gemaakt voor een andere leverancier kom ik daar niet meer op terug.
Ik blijf een jaar bij Greenchoice en ga eens kijken of het bevalt. Aan het einde van mijn jaarcontract  ga ik in 2013 wel kijken wie ik dan kies.

Daarna kwam de medewerker van de verzekering, wij hebben ruim 2 weken geleden door zware regenval schade gekregen aan ons laminaat.Deze medewerker kwam alles opmeten en over 7 dagen weten we of het vervangen van de vloer akkoord is . Zo blij met de service van Aegon, tot nu toe zijn mijn ervaringen positief. Ik heb nog nooit eerder een schadeclaim ingediend dus ik heb verder geen ervaring hiermee mee maar onze eerste indruk is goed.


5 opmerkingen:

 1. Dat ligt eraan hoe oud je vloer is. Voor elk jaar dat de vloer oud is gaat er een percentage vanaf. Heb ik toevallig pas gehad. Wij kregen nog maar een heel klein bedrag omdat de vloer 10 jaar oud is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb begrepen van de medewerker dat zodra onze verzekeraar akkoord is we een nieuwe vloer in een aangesloten bedrijf mogen uitzoeken in dezelfde prijsklasse en dat deze dan opnieuw wordt gelegd door werknemers van dat bedrijf. Ik wacht het rustig even af en zodra ik meer weet zal ik het nog even bloggen.

   groetjes Annelieya

   Verwijderen
 2. Heb ook een keer gedoe gehad met de vloer, een lek in de meterkast. Ik mocht van de verzekering (Ohra) gewoon de vloerenlegger laten komen om de kapotte houten delen te laten vervangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je verzekering serieus werk maakt van je schade! Heb het ooit in de keuken gehad, alles wat nodig was, mocht vervangen worden en rekening volledig vergoed. Was een opluchting!

  BeantwoordenVerwijderen