zaterdag 13 oktober 2012

Gelukkig weer terug

Gisteravond mijn ouders nog gesproken, alles was al in gepakt en het huis is winterklaar. Als het goed is zijn ze nu onderweg en morgen weer thuis.

Met mijn ouders hebben wij een hele goede band, zowel mijn broer en ik wonen na wat omzwervingen weer dicht in de buurt van mijn ouders en zien elkaar regelmatig ( als ze in Nederland zijn ) De kleinkinderen zijn nu al zenuwachtig en vragen regelmatig wanneer opa en oma aankomen.

Ook ik ben blij dat als ze zo meteen weer veilig thuis zijn, zowel mijn vader als moeder zijn grote schatten en wij zijn dol op ze. Ik vind het soms dan ook moeilijk als de periode weer aankomt van vertrek ( in het voorjaar) maar mijn ouders ( vooral mijn moeder ) genieten daar met volle teugen van een heel ander leven en dat is ook veel waard. Ze zijn beide in goede gezondheid en genieten van het leven.

In de zware periode waarin we te kampen hadden met veel geldproblemen doordat we huis niet konden verkopen , hebben zij ons altijd geholpen.Onze kinderen meenemen op vakantie, ons voorzien van eten ( soort priv├ę voedselbank), de kinderen nieuwe schoenen geven en  er gewoon zijn als we het even niet meer zagen zitten. Met mijn moeder doe ik altijd leuke dingen en ook lekker kletsen  en ik heb dit keer als verrassing kaartjes voor de Margriet Winterfair gekocht omdat ik weet hoe leuk ze dat vindt. Dus dat wordt een echt moeder/dochter uitje.

Mijn vader is meer een stille kracht, zegt niet zoveel altijd veel maar staat altijd voor ons klaar en helpt meer met praktische zaken, hond uitlaten, tuin onkruid vrij maken e.d..Ons huis  ligt vlakbij hun huis en dan kom ik uit mijn werk is ineens de hele tuin gedaan. Mijn vader en ik hebben  een hoop gemeen  en zijn beide dol op dieren en de natuur. De kippen zullen ook weer blij zijn dat mijn vader er is ( krijgen ze weer heel veel aandacht:-))

Nou ,wij tellen in elk geval weer af en hopen morgen mijn ouders weer in onze armen te sluiten. Hoera!

P.s  en dan heb ik ook nog  lieve schoonouders, ik ben een blij mens.


3 opmerkingen:

  1. geweldig blogje , je straalt tevredenheid uit, en blij met de dagelijkse dingen, dat is goud waard, heb maar een mooie tijd met zijn allen, geniet ervan , liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is fijn als je zo gesteund wordt door ouders!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn als ze weer veilig 'thuis in Nederland' zijn (maar zij hebben natuurlijk 2x een thuis), voorlopig zijn ze weer een paar maanden bij je in de buurt, heerlijk vooruitzicht!

    BeantwoordenVerwijderen