vrijdag 5 oktober 2012

Weekend

 Net lekker thuis gekomen, kinderen allemaal uit school.Ik kan altijd wel genieten van de start van het weekend.Ik heb net even met de stofzuiger de woonkamer en keuken gedaan en ga ik zo meteen voor vannacht alvast een eerste was in doen.Kan deze mooi vannacht draaien.

Hoewel de start vanochtend qua weer niet zo goed was, is het hier nu lekker opgeklaard .Wij hebben een zonnetje en het is droog ( en dat is altijd fijn) Dit weekend behalve sportlessen van de kinderen verder geen afspraken dus dat is een lekker rustig weekend.  Op vrijdag kijken we meestal met het hele gezin naar de televisie ( door de weeks komt dat er haast nooit van)We maken dan meestal zaterdagochtend het huis aan kant , misschien nog even zelf sporten en dan verder genieten van een vrij weekend. Wandelen met de hond ,spelletjes doen en verder zien we het wel. Wel fijn als er na een drukke week niet zoveel afspraken in het weekend  zijn gemaakt.

Afgelopen week hebben we nog onze verzekeringen nog eens bekeken om te kijken of we nog goedkoper kunnen en daarnaast let ik op de boodschappen ( deze week kwam ik buiten mijn budget omdat ik een extra scharrel vlees heb gekocht met 35% korting ( ik snap niet dat juist dat blijft liggen, waarschijnlijk nemen mensen nog steeds liever plofvlees) Ik heb liever geen vlees dan plofvlees. Wij eten weinig vlees en als we vlees eten moet het wel goed vlees zijn.Dus in elk geval scharrel maar meestal biologisch.
\Wij kopen tegenwoordig heel kritisch zonder veel luxe maar de hoofdproducten zijn wel biologisch.
Dat lukt niet voor alle producten maar het worden er steeds meer.

Volgende week komen mijn ouders weer terug uit het buitenland ( lekker hoor ik vind het nu wel weer gezellig als ze weer een aantal maanden thuis zijn) en daar verheugen we ons erg op. Mijn ouders wonen normaal gesproken lekker dicht bij maar een groot deel van het jaar wonen ze in het buitenland waardoor we elkaar wel missen.Onze kinderen  zijn al aan het aftellen.....

Ik wens jullie een fijn weekend geniet ervan!

Groetjes
Annelieya
2 opmerkingen:

  1. Jij ook een fijn weekend! Lekker hoor een rustig weekend. Dit weekend hebben wij ook niet veel afspraken staan. We doen het dan ook lekker rustig aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je ouders weer terugkomen. Kan me voorstellen dat jullie aftellen.

    BeantwoordenVerwijderen