vrijdag 30 november 2012

Even rust

Dit weekend gaan we lekker genieten van rust, lekker kletsen, geen verplichtingen, boek lezen , eigen tijd inplannen.De kinderen allemaal de deur uit en wij genieten van  elkaar. Wij hebben er heel veel zin in. Wat kan een mens daar soms  van genieten (en ook vooraf al op verheugen). Een tv programma kiezen dat we zelf leuk vinden, geen gezeur over eten ( er is er altijd wel 1 die moppert dat hij/zij daar geen trek in heeft.)

De laatste tijd hard gewerkt ,weinig tijd voor elkaar door allerlei verplichtingen en nu dan 2 hele dagen lekker samen. Hoera!

p.s. de rekening voor de auto viel niet mee, er kwamen toch nog extra kosten bij en daarnaast moet ik binnen over ongeveer 3-4  maanden ook nog 2 nieuwe banden aanschaffen( auw!) De wasmachine is gelukkig ook weer gemaakt, de rubberen ring was kapot gegaan ( monteur zegt waarschijnlijk door een rits van een broek) waardoor we lekkage hadden afgelopen weekend.(  Kosten 135 euro) Ook dat is deze maand een extra kostenpost maar wij kunnen  echt niet zonder wasmachine, mijn ouders hebben de afgelopen dagen heel wat wassen voor ons gedaan.( echt heel lief)

Ik wens jullie een fijn en gezellig weekend en tot de volgende blog!

Groetjes Ammelieya

4 opmerkingen:

  1. Ik zou even goed googlen voor je banden. Scheelt erg veel geld bij verschillende garages. Hoorde van manlief dat hij op zijn banden een verschil van meer dan 200 euro had op vier nieuwe banden.Loont toch de moeite. Weet niet hoe lang je nog in je auto verwacht te rijden. Denk je at je hem ocer een paar jaar van de hand gaat doen of je rijd weinig kun je misschien ook nog op de sloop kijken voor andere banden. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook wil ik je natuurlijk nog een heel erg fijn weekend toewensen, lekker even genieten van elkaar. We zijn dan wel niet met zijn tweeén dit weekend, maar heb manlief de hele week niet gezien dus wil hem het allerliefste bespringen;-)
    Heb lekkere massageolie gehaald en ga uitgebreid koken dit weekend. De boodschappen haal ik vandaag al vast in huis. Hoeven we dat morgen niet meer te doen.

    BeantwoordenVerwijderen