zondag 18 november 2012

Morgen moeder/dochter uitje

Morgen ga ik met mijn moeder naar de Margriet Winterfair. Ik weet dat ik haar daar een groot plezier mee doe ( ze heeft het van mij als cadeau gehad voor haar verjaardag) en we hebben het altijd erg gezellig samen als we op pad gaan. Dus morgen hup de drukte in :-) en je laten meevoeren in de wereld van Margriet. Mijn moeder en ik zijn meer kijkers dan kopers en nemen wel wat mee naar huis maar meestal is het een cadeautje voor Sinterklaas.Je zal ons niet zien met afgeladen tassen vol spullen. Wij genieten van de sfeer, de workshops, muziek en zijn ook blij als we( moe maar voldaan ) weer naar huis gaan.

Ik zorg van tevoren altijd dat ik wat geld opzij leg ,zodat ik mijn moeder kan trakteren  en als ik leuke cadeautjes zie voor de kinderen kan ik die kopen zonder gelijk mijn budget onder druk te zetten.

Om te voorkomen dat ik de puf niet meer heb als ik einde van de dag thuiskom, heb ik alvast Lasagne gemaakt zodat we morgenavond toch op tijd aan tafel kunnen.

Dit weekend ben ik weer druk in de weer geweest met het opruimen van het huis, er staan weer een paar tassen klaar met kleding die ik weggeef aan vrienden en er gaat weer wat naar de kringloop. Wat een lekker gevoel geeft dat , ik knap er altijd van op. Daarnaast beginnen de vitamine D en Hyperiforce van Dokter Vogel  te werken, mijn dip is een stuk minder.ik merk het altijd gelijk dan ga ik weer plannen maken......

Groetjes Annelieya


3 opmerkingen:

 1. Gezellige dag met je moeder toegewenst!

  Complimenten hoe je e.e.a. hebt voorbereid.

  Groeten van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een fijne dag samen!Dit uitje is ook goed voor je serotonineniveau

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, Geniet er van! Ik ben vrijdag geweest met mijn moeder, super leuke dag gehad. Vooral het mensen kijken haha.
  Grt Sandra

  BeantwoordenVerwijderen