maandag 31 december 2012

Onze kittens

Eindelijk even de tijd genomen om onze kittens te fotograferen. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan.
Ze zijn nu 1 maand oud en wij zien ze steeds meer een eigen karakter krijgen.. De ene kitten poseert geduldig , de andere kitten is meer bezig met het verkennen van de wereld.

Onze kittens zijn zuivere Main Coons, dit ras is erg lief en geduldig.Ze zijn erg sociaal en staan open voor alles wat ze tegenkomen. Wij hebben zowel asielkatten met allerlei achtergronden die bij ons een een goed thuis hebben gevonden als Main Coons omdat ik ooit verliefd ben geworden op dit ras.

Af en toe hebben we een nestje gewoon omdat we dat leuk vinden en er zelf ook van genieten.Beide poezen zijn uitstekende moeders en zijn altijd met ze bezig. Daarnaast zijn onze kittens natuurlijk opgegroeid in huiselijke omgeving van gezin,katten en hond.


9 opmerkingen:

 1. Wat een schatjes zeg! Ik werd er acuut verliefd op!

  Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach gossie, wat lieff!!

  Uit principe koop ik geen raskatten. Mijn schone broer heeft een Main Coon en die is nogal schuw, vind ik. Hij is er blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kittens!
  Helaas houdt de prijs me tegen om een main coon een thuis te bieden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een droppies! Kun je daar nog wel afscheid van nemen straks?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. uit principe kopen wij alleen katten en kittens uit het asiel, er zijn immers al meer dan genoeg katten op de wereld, wij laten ze ook altijd meteen als het kan castreren of steriliseren, want hoe schattig kittens ook zijn ,je moet er wel weer een tehuis voor zien te vinden en als ik dan zie hoeveel kittens er in een asiel terechtkomen dan denk ik dat nestjes niet echt verantwoord zijn, is geen kritiek op jou,maar mijn persoonlijke overtuiging.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige katten. Zijn er nog kittens opzoek naar een nieuw thuis?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wie kan er nu weerstaan aan zo'n dotjes ?! ooooh

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een dotjes. Gelukkig heb ik net een nieuwe niet raskat uit het asiel, anders zou ik het nog niet weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja dubbel: jonge dieren zijn schattig, maar zolang de asiels zo vol zitten en alle moeite moeten doen om hun hoofd boven water te houden voor mij geen jong grut. Alhoewel we jaren geleden wel 4 zelf gevonden kittens gehouden hebben. Kittens van wilde moeders waarvan het asiel niet kon garanderen dat ze plaatbaar zouden worden. En ivm de kriebels en het onderhoud zeker geen langharige dieren.
  De kittens zijn wel schatjes om te zien!

  Gr. Chanel

  BeantwoordenVerwijderen