vrijdag 11 januari 2013

Huis op zijn kop

Komende week wordt  onze nieuwe vloer gelegd en het hele huis staat nu al op zijn kop.De vloerdelen zijn van de week al gebracht dus onze woonkamer lijkt meer op een bouwplaats de komende week. Een hoop te doen dus deze week.Alle kasten inpakken ( en gelijk weer even kritisch bekijken en eventueel verkopen og wegbrengen naar de kringloop) en daarnaast de muren verven voordat de vloer gelegd wordt. Ik ben blij dat het eindelijk zover is, de waterschade hebben we al maanden geleden gehad en nu komt dan gelukkig de nieuwe vloer. Ik kan ook gelijk de grote schoonmaak doen en was gelijk de hoezen van de bank e.d., de nieuwe gordijnen komen ook binnenkort dus dan zitten we er weer netjes bij.Onze oude gordijnen waren echt op en ze waren daarom nodig aan vervanging toe. En dan zitten we er weer netjes bij voorlopig.

Dit weekend staat behalve inpakken ook in het teken van schaatsen. Daar ben ik namelijk dol op en dit weekend is het EK Allround dus ik ga proberen om wel zoveel mogelijk tussendoor te zien. Toen manlief en ik nog samen waren keken we gewoon het hele weekend, met kinderen is dat verandert en moeten we maar afwachten hoeveel we er van kunnen zien maar genieten ga ik zeker.

Ik wens jullie alvast een fijn weekend!

Groetjes Annelieya


3 opmerkingen:

  1. Toen wij ooit een nieuwe vloer kregen was dat bijna net zo ingrijpend als verhuizen w.b. inpakken opruimen. Een enorme klus. Succes gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet nog wel dat ik het bij ons echt fantastisch vond toen de vloer erin kwam, wat maakte dat een verschil, ook omdat je alles inderdaad weer mooi kunt indelen, opruimen, enzovoorts. Sterkte komende week en veel plezier met jullie nieuwe vloer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is even chaos, maar je krijgt er iets moois voor terug!:)

    BeantwoordenVerwijderen