zondag 6 januari 2013

Vandaag gaan we op pad

Vandaag zijn we naar de film geweest, ik had nog een paar bioscoopbonnen die ik  ooit  goedkoop via MP heb kunnen kopen.Vandaar dat we nu een uitje doen. Ik neem altijd zelf in elk geval  iets lekkers mee , in de bioscoop zijn de prijzen voor iets te drinken of snoepen echt erg duur ,dus dat sla ik dan over.We gingen naar de vroege film, lekker rustig en dan hadden we daarna ook nog wat aan de rest van de dag.

Manlief en ik wilden toch nog graag wat dozen op de zolder nakijken en eventueel wat overbodige spullen weer meegeven naar de kringloop.De aanhangwagen staat nu deels vol met nog een deel tuinafval en dan kunnen we morgen in 1 rit ook langs de kringloop.

Over de aanhangwagen gesproken daar hebben we toch een hoop lol van.We hebben hem 2e hands samen met mijn vader op MP gekocht voor 125 euro 3 jaar geleden. En ondertussen leent de hele familie en onze vrienden onze aanhangwagen regelmatig. We hebben er al heel wat ritten mee gedaan, hij gaat regelmatig mee met familie naar het buitenland, hij heeft  verhuizingen meegemaakt en ook veel spullen opgehaald door het land omdat we iets via MP gekocht hadden en dan nog de vele  keren rijden naar de kringloop of het grofvuil.Dus dat karretje heeft zijn geld wel opgebracht.

Ik koop trouwens wel vaker spullen gezamenlijk , wat te denken van een dakkoffer, iedereen gebruikt hem maar 1 of 2 keer per jaar en normaal gesproken zou ik die dan niet aanschaffen ( ik heb er ook geen ruimte voor) maar als je hem met z'n allen aanschaft en iemand heeft er de ruimte voor heb je er jaren plezier van en werkt dat prima. Wij zijn trouwens onderling goed in het ruilen en of uitlenen van spullen  die je niet regelmatig nodig hebt. Denk aan bijvoorbeeld gourmetstel, tuin en klusgereedschap, grote uitschuiftrap dat soort dingen lenen zich er ook prima voor.
3 opmerkingen:

  1. Leuk idee dat gezamenlijk kopen van spullen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk uitje! Wij hebben ook een kar, dat is zo ontzettend handig! Helaas moet hij waarschijnlijk binnenkort wel weg, omdat we straks geen trekhaak meer hebben en er dus niets meer aan hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. misschien een tip de site spullendelen.nl

    BeantwoordenVerwijderen