woensdag 2 januari 2013

Vandaag gelijk aan de slag gegaan met de aanbiedingen


Ik ben vanmorgen vroeg al tijdig op pad gegaan, jongste kind wilde ook mee dus dat was gezellig. Ik had van de week al de aanbiedingen opgeschreven die ik wilde hebben en ben naar 2 supermarkten geweest en een drogisterij.Ik ben nog vrij dus ik had daar nu  eens de tijd voor overdag.

Ik koop echt alleen maar wat ik echt altijd gebruik en de aanbieding moet goed zijn en ik moet ook altijd in balans blijven met mijn budget.Ik kan wel alles puur natuur willen hebben en dat doe ik zoveel mogelijk maar soms moet ik concessies doen.Ons grote gezin moet boodschappen doen binnen het vastgestelde weekbudget anders krijgen we problemen met rondkomen.Ik probeer in elk geval wel gezond te eten met ons gezin.

Voor Manlief kocht ik Sensodyne , hij gebruik dit regelmatig. Deze tandpasta is nogal duur  en ik probeer deze altijd met korting te kopen nu een goede aanbieding dus gekocht, alleen toen ik thuis kwam bleek dat ik over de aanbieding ook nog korting kreeg waardoor ze nog goedkoper waren..Dus dat was een leuk begin.Ik merk wel dat ik in de winkel wel de kassabon al moet nakijken, vaak vergeten ze de actiekorting ( bijvoorbeeld bij Ah bij de brood of vlees met 35% korting) Ik probeer dit tegenwoordig te voorkomen door gelijk te kijken. Bij de tandpasta had ik niets bijzonders opgemerkt omdat er gewoon korting was afgegaan, pas bij het noteren in het kasboek zag ik de extra korting.

Ik kwam met een paar tassen met boodschappen terug en kan voorlopig de komende weken weer vooruit,alleen verse groente en fruit en zuivel en dan ben ik rond. Ik heb alles netjes ingeruimd en ben daarna even gaan uitblazen op de bank met een boek. Daar had ik echt even zin in. Vroeger las ik alles wat los en vast zat en kon je mij altijd vinden met een boek. Na de komst van de kinderen veranderde dat langzaam ,er is altijd wel wat te doen in huis of de kinderen moeten worden gehaald of gebracht, huiswerk,repetitieweek en spreekbeurten. Wij vervelen ons nooit. Maar het lezen is daardoor minder geworden. Dat geldt minder voor boeken op mijn vakgebied , want mijn werkgever verwacht wel dat ik bij blijf in mijn vak. Dus daar trek ik dan wel tijd voor uit. De enige tijd dat ik wel veel lees is vaak in de vakanties en als ik op vakantie ga, gaat er meestal een tas vol boeken mee.Lekker even genieten  als de kinderen en manlief gaan zwemmen............

4 opmerkingen:

 1. Beter Sensodyne en geen bezoek aan de tandarts. Ik heb sinds afgelopen jaar Rapid, die werkt nog beter. Is wel weer iets duurder.
  Vorig jaar kreeg ik ineens erge tandpijn. Terugdenkend en na twee bezoeken aan de tandarts die wortelkanaalbehandeling zelfs voor ogen had, bleek dat ik de Sensodyne verruild had voor een eigen merk tandpasta voor gevoelige tanden. De tandarts raadde mij aan vlug weer terug te gaan op mijn vertrouwde merk Sensodyne en dan de Rapid te nemen. Binnen 14 dagen was alle pijn weg, kan weer met koud water overweg en heb totaal geen klachten meer. Die 4,79 heb ik er graag voor over.
  Welke winkel heeft momenteel een aanbieding?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kruidvat heeft deze week de Sensodyne in de aanbieding.

   Groet,

   Annelieya

   Verwijderen
 2. Ik kijk ook altijd alle kassabonnen na er klopt zoooooo vaak iets niet en elk dubbeltje is er één nietwaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Indy, klopt het dat ik je blog niet meer kan lezen?
   Ik zie hem wel in mijn leeslijst maar kan hem niet meer openen.Heb je iets verandert?


   Verwijderen