woensdag 23 januari 2013

Vergeten te zeggen

Ik was vergeten te zeggen dat de blog van vandaag mijn 150e was.Ik zag het pas nadat ik mijn vorige blog had geplaatst.Ik word nog steeds zo blij van mijn besluit om een blog te starten.Eerst dacht ik dat ik niets te vertellen had en anderen daar veel meer geschikt voor waren. Toen dacht ik zou ik dan toch.............
Maakte ik heel voorzichtig een layout als test, durfde ik het nog steeds niet ......................... zou ik het wel volhouden om regelmatig iets te schrijven................. vond mezelf een bang konijn en nam toen een grote stap en mijn blog was geboren.En ik moet zeggen het bevalt heel goed, ik heb op dit moment nog genoeg te vertellen, ben steeds bewuster bezig met zuinig leven , leer heel veel nieuwe dingen en geniet er nog altijd van.

Jullie allemaal bedankt voor het lezen, inspiratie en de tips.
En  op naar de volgende mijlpaal , mijn 200e blog................................... ( en nu maar hopen dat ik nog 50 blogs kan schrijven)

9 opmerkingen:

 1. Geen dank hor, vind je blogjes nog steeds leuk en interessant. Zo ie zo knap hoe jullie het doen met een groot gezin en 2 hypotheken. Ga minimaal door tot 1000

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat je lukken. Gefeliciteerd met dit mooie aantal.

  WG

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Bloggen is leuk, hè?

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 150 al weer, gefeliciteerd en op naar, idd, de 200, het gaat je lukken :)
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vast wel, ik vind het in elk geval leuk om mee te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goeie zet geweest dus. Ik blog niet elke dag, maar meer als ik zin heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk een mooie mijlpaal. Ik ben blij dat je bent gaan schrijven, je hebt veel te vertellen en doet dat op een leuke manier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd, en het worden er vast nog wel meer dan 200 toch?

  BeantwoordenVerwijderen