woensdag 6 februari 2013

Wat een stress

Geliefde naaste is deze week geopereerd. Na een paar uur ontvingen we bericht dat de operatie goed was gegaan en dat geliefde naaste weer terug kwam naar de kamer. Maar dat duurde langer en langer en iedereen begon zich druk te maken. De verpleegsters wisten ook niet waar geliefde naaste was. Bleek dat geliefde naaste complicaties erbij had gekregen tijdens uitslapen en dat ze lang bezig waren geweest om dit onder controle te krijgen.
Wat een schrik, ondergaat iemand een operatie voor 1 ding ontstaan er daarnaast complicaties waardoor de hele boel op zijn kop wordt gezet. Naasten overdonderd en overstuur en geliefde naaste heeft nergens weet van omdat geliefde naaste nog aan het uitslapen is.

Volgende dag vertelden dokteren dat ze zich ernstig zorgen hebben gemaakt maar dat ze het uiteindelijk onder controle kregen waardoor het met een sisser afliep. GELUKKIG............  ik kon weer opgelucht ademhalen maar het gevoel van stress is nog niet helemaal weg. Gelukkig knapt geliefde naaste weer redelijk op en ziet er weer een stuk beter uit dan de afgelopen dagen.En nu maar hopen dat geliefde naaste weer snel naar huis mag.

Groetjes Annelieya7 opmerkingen:

 1. heel veel kracht gewenst om dit alles een plaatsje te geven, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pfff, wat een spanningen levert dat op! Gelukkig knapt hij/zij weer op, dat geeft hoop!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is de stress wat geluwd, gelukkig! Met alle zieken om ons heen. Jij heel veel sterkte en neem maar eens een lekker heet bad ofzo, effe relaxen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pffff... Dat is schrikken zeg!
  Gelukkig is het goed afgelopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is inderdaad schrikken. Gelukkig gaat het nu wat beter.
  Sterkte....

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen