zaterdag 25 mei 2013

Weer terug van uitstapje

Beste vriendin  en ik hebben echt genoten van ons uitje en lekker uitgebreid  met elkaar bijgepraat over van alles en nog wat. Daarnaast ook een  stadswandeling gedaan en musea bezocht. Verder lekker gegeten, ook voor mij was het prima te doen ik eet namelijk sinds een paar weken bijna geen brood en pasta meer. Maar eet haast alleen groente,fruit, vlees ,vis en noten.Geen light producten maar "gewoon natuurlijk eten" zonder toevoegingen.

Ik wil gewoon gezond leven , gezond eten hoort daarbij. Wat heb ik allemaal nog meer verandert, ik ben overstapt naar groene thee ( iedereen in mijn omgeving viel haast flauw , want ik dronk alleen zwarte thee en wilde geen andere thee) en vind het nog lekker ook. Verder eet ik meer vis, normaal gesproken at ik minder vis.Ik heb naar mijn werk altijd fruit/groente en noten bij mij. Suiker eet ik niet meer , ik gebruik alleen honing of fruit als ik behoefte aan zoet heb.

En ik voel mij goed, ik slik daarnaast nog een ( natuurlijke ) multivitaminen voor de nodige aanvulling zeker met mijn drukke leven, synthetische vitaminen komen er bij mij niet meer in.Mijn doel een gezond lichaam . Sporten doe ik weer veel actiever en ondanks het slechte weer op dit moment ben ik zoveel mogelijk buiten.
Het voelt zo goed, ik voel dat ik lekkerder in mijn vel kom te zitten en dat de veranderingen mij goed doen.

Trouwens , binnenkort komt mijn 200e blog ( en blog ik een jaar , nooit gedacht dat ik dat echt zo lang zou volhouden) Dus ik ben al aan het druk bezig met een leuke give away te verzinnen ,Nog een paar te gaan en dan is het zover.

Groetjes Annelieya
3 opmerkingen:

 1. Krijg je je gezin een eindje mee in anders eten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig!! Ik ben die overstap ook steeds meer aan het maken en eet in ieder geval niet standaard brood meer. Ik ga er geen probleem van maken bij een ander, maar ik kies er voor mezelf iig niet meer voor. Pasta eet ik af en toe nog wel, maar dan kies ik wel voor de volkoren variant. Verder ook zoveel mogelijk natuurlijk en vanzelfsprekend zonder pakjes en zakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je een leuke dag hebt gehad, dat zorgt er ook voor dat je er weer even tegen aan kan!
  Ik probeer hier ook steeds gezonder te leven, enkel het brood en met name als ik de deur uit ben is lastig...
  Heb nu rijstwafels maar d at vult niet genoeg...

  BeantwoordenVerwijderen