zondag 25 augustus 2013

Helemaal in de stemming .......

Ik ben vandaag druk in de weer geweest  om weer eens wat andere recepten uit te zoeken. Soms heb je gewoon weer eens zin om  nieuwe gerechten uit te proberen, Vandaag hebben we een quiche gemaakt, omdat niet iedereen bij ons champignons lust, hebben we 2 soorten vulling gemaakt waardoor voor iedereen iets bij zat. De quiche is erg in de smaak gevallen.

Deze week ga ik ook meringues maken, ik ga dat samen met de kinderen dat voor het eerst proberen. Ik heb het nog nooit gedaan dus dat wordt lachen, maar ik heb het al een tijdje op mijn verlanglijstje staan om eens te doen. Dus jullie horen en zien wel of het gelukt is..

Na een vakantie ben ik altijd weer helemaal opgeladen en heb ik zin in allemaal nieuwe dingen. Ik ben dus nieuwe recepten  aan het uitproberen, heb mij opgegeven voor een nieuwe opleiding.Daarnaast ben ik druk bezig met allerlei spullen te plaatsen op Marktplaats die ik niet meer gebruik, ik heb vanaf gisteren alweer 2 artikelen verkocht dus dat levert weer 60 euro op.De komende dagen wil ik nog een hoop foto's maken o.a. en daarna ga ik mijn boeken opnieuw onder handen nemen.

Omdat ik weer een opleiding ga volgen , dacht  ik toevallig van de week dat het wellicht niet handig is om te studeren in de woonkeuken, waar ik normaal gesproken wel achter de computer zit ( zoals nu) en dat ik wellicht eens moest kijken naar een 2e hands bureautje. Vandaag ontvangen we een berichtje van vrienden of we wellicht een bureau kunnen gebruiken want ze hebben er 1 over, anders gaat het naar de kringloop.
Ik heb de foto gezien en het ziet er prima uit en niet te groot dus precies wat we zoeken.Soms is het zo fijn als iemand aan je denkt.... en ik word daar ook zo blij van.

Deze week ( morgen) krijgt geliefde naaste uitslag van  de eerst controle, duimen maar  dat alles goed is......

Groetjes Annelieya ( vandaag is mijn blog een beetje van de hak op tak)

3 opmerkingen:

  1. Die controles blijven spannend. Sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh heerlijk, nieuwe recepten. Ook hier vandaag eens een andere pasta. Ik werd verrast door mijn man, met spekjes, pijnboombitten, boursin en doperwten er door. Heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik maak eigenlijk nooit quiche. Hoewel het me wel handig lijkt. Hoe voorkom je zo'n vochtige bodem in een quiche?

    BeantwoordenVerwijderen