zondag 29 december 2013

Annelieya bleef even stil ,maar ze is er weer...

Goedenavond  Allemaal,

Wat heb ik jullie gemist...  Ineens gingen er dagen voorbij dat ik mijn blog niet schreef en dagen werden weken en maanden. Ik had het druk met van alles en nog wat en werd daardoor erg opgeslokt. En voor dat ik het wist was het december en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Ik ben nog steeds hard bezig met het zo zuinig mogelijk te leven zodat we alle rekeningen elke maand kunnen betalen.Onze andere huis is nog steeds niet verkocht , we hebben wel goed nieuws.Mijn man heeft een vaste aanstelling gekregen dus dat was een hele opluchting en daar waren we super blij mee.

Ik ben zo altijd aan het einde van het jaar weer druk bezig met het opruimen van ons huis.Alle kasten weer opgeruimd, spullen apart gezet voor de kringloop en daar ben ik deze week nog wel even mee bezig.Heerlijk om lekker 2014 te starten met een schoon en opgeruimd huis. Wat krijg je toch altijd weer allemaal binnen .....  allerlei etenswaar ( ook  uit kerstpakket ) en prullaria  die je ( toch)niet gebruikt. Verder heb ik een nieuwe schema voor 2014 gemaakt waarbij alle posten inkomsten en uitgaven op zijn gezet zodat ik weet wat ik kan uitgeven per maand. Ik heb weer wat bezuinigen deze maand doorgevoerd , jongste kind gaat 1 dag minder naar de kinderopvang. Ze is weer een jaartje ouder geworden en kan prima met haar oudere zussen naar huis toe lopen. Daarnaast hebben we de sportschool opgezegd, onze sportschool rekende een behoorlijk tarief , we stappen over naar een andere sportschool waar we een stuk minder per maand kwijt zijn.

De komende dagen ga ik lekker alle blogs bijlezen en dat ben ik weer helemaal bij. Ik start dan weer actief in het nieuwe jaar .Voor nu wens ik jullie allemaal alvast een gelukkig en gezond 2014 en tot in het nieuwe jaar.

Veel liefs Annelieya

5 opmerkingen:

  1. Fijn dat je er weer bent. Van harte voor je man, wat een opluchting. En lekker dat je alles voor de financi├źn al weer op een rij hebt. Dat staat bij ons op de planning. Ik wens je alvast een goede jaarwisseling en hoop binnenkort weer van je verhalen te genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie ook een goed 2014 gewenst. Fijn je weer te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat je weer terug bent, voor 2014 wens ik jullie toe, dat jullie "oude" huis verkocht wordt en veel liefde en geluk

    BeantwoordenVerwijderen