vrijdag 20 juli 2012

Steeds meer weg...en andere belevenissen

We zijn vandaag weer lekker bezig geweest met opruimen, er staat weer een een aantal dozen klaar en zakken klaar voor de kringloop morgen. Ik word er elke keer weer blij van , daarnaast zijn we hard bezig om 2 kinderkamers aan te passen voor 2 van onze kinderen. Ze worden op dit moment groter en krijgen meer te maken met huiswerk, dus er komen bureau's in hun kamer. Het was even puzzelen omdat hun kamers niet zo groot zijn maar we hebben een goed alternatief gevonden met een passende bureaustoel erbij.Dus morgen aan de slag om alles eerst uit te ruimen ( gelijk even grote schoonmaak want ze zijn aan het logeren) en daarna alles opnieuw een plek geven.Wat zullen ze blij zijn als ze terugkomen van hun logeerpartij... ik verheug mij nu al op hun gezichten.

Verder hebben we een nieuwe fiets voor ons oudste kind opgehaald , de oude fiets was te klein geworden en er moest nu een grote fiets komen.Ik heb een leuke fiets gevonden via MP voor een leuke prijs.

Verder zijn we vandaag even samen een hapje gaan eten en heeft mijn man op de terugweg een geit gered. Jullie zullen wel denken een geit..... en dat in een grote stad. Deze geit was bij de kinderboerderij in het water gevallen en kon er niet uit komen en ging elke keer kopje onder.Wij renden naar de sloot en mijn ( heldhaftige :-)) man kon hem er uiteindelijk uit trekken en weer op het droge zetten  ondertussen kwam de politie er ook al aan want die waren door  andere omstanders gewaarschuwd. De geit heeft er gelukkig niets aan overgehouden en mijn man alleen natte kleding dus dat was een happy end.

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat het met het opruimen zo goed gaat, geeft zoveel ruimte in je huis en in je hoofd, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om zulke berichtjes te lezen, krijg er zelf ook weer opruim-kriebels van ;)

    BeantwoordenVerwijderen