zondag 1 juli 2012

verrassing

Vandaag kwam er weer een grote tas kleding binnen van een vriendin , het is zo fijn om mensen om je heen te hebben die met je meedenken. De kinderen zijn gelijk gaan passen en het duurde niet lang of de oudste kinderen kwamen opgetogen naar beneden met hun nieuwe aanwinsten. Ze hebben met elkaar gekeken wat het beste bij wie past en er een hele passessie van gemaakt ( inclusief met een modeshow voor ons -:)  Ik ben erg trots op onze kinderen, hoe lastig het ook af en toe is, ze doen er niet moeilijk over als het soms anders loopt en kunnen zelf ook al goed consuminderen.(Zuinig zijn ,als je iets wilt ervoor werken en sparen, zoeken wat de beste prijs is en dan pas aanschaffen)

Toen we pas te maken kregen met onze dubbele lasten ,praten we daar weinig over met onze omgeving, maar op een gegeven moment zijn we daar overheen gestapt omdat het anders moeilijk was uit te leggen waarom we bijvoorbeeld  niet mee konden doen of moesten afzeggen voor een afspraak omdat we geen benzinegeld hadden..Dat wil niet zeggen dat we het tegen iedereen vertellen maar wel de kring om ons heen.

En daardoor worden we soms onverwachts verrast, vandaag dus met leuke kleding voor de kinderen.
Morgen maken we een leuk bedankje om te laten merken dat we er erg blij mee zijn. Het zijn soms de kleine dingen die het doen.............................

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn zeg! En je moet het op een gegeven moment wel zeggen, anders heb je niet alleen de stress van die dubbele lasten, maar ook van het soort dubbelleven dat je daardoor moet leven.

    BeantwoordenVerwijderen