vrijdag 24 augustus 2012

veel voor weinig

Ik ben vandaag met oudste kind even naar de Action geweest. Ik doe dit zelden ( beter voor mijn portemonnee) maar vandaag had ik wel iets nodig waarvan ik weet dat ze dit hebben.

Oudste kind kocht sokken, nog wat schriften, t shirt en fotopapier.
Ik kocht theedoek en bijpassende handdoek, sokken voor de andere kinderen ,enveloppen , vatendoekjes,multivitaminen,pleisters,babydoekjes, zuurtjes en sportbandage en was voor een bescheiden bedrag klaar.

Daarna nog even naar de slager geweest voor biologische hamburgers  voor man en kinderen ( avondeten) en heeft oudste kind een winterjas gekocht. We liepen er toevallig tegenaan en dan kunnen we hem maar beter kopen dan dat ik over 3 weken echt dringend op zoek moet voor een winterjas en oudste kind vindt niets leuk, verkeerde kleur,verkeerd model of juiste maat niet aanwezig en dan loop je stad en land af voordat oudste iets kan vinden.Dat probleem was vandaag in 1 keer opgelost( hoera), goede model ,juiste maat en vooral goede kleur ( en een leuke prijs)

2 opmerkingen:

  1. Als ik al naar de A.ction ga, doe ik dat meestal aan het einde van de maand; dan heb ik minder budget en let ik nog meer op wat ik koop en mag er eigenlijk alleen mee waarvoor ik dat ritje naar de A.ction gereden heb.

    En super zeg, gewoon een jas die oké is en nog leuk geprijsd ook, maakt 'm extra leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Annelieya Ik heb je toegevoegd. weer een blog waar ik van kan leren. Action daar kom ik ook niet meer. Ik kwam echt altijd met veels te veel thuis. je denkt ach kleine prijsjes maar ondertussen lopen al die kleine prijsjes hardstikke op naar een grote. Maar dat neemt niet weg dat een hele leuke winkel voor goedkope cadeautjes is.

    BeantwoordenVerwijderen