zondag 9 september 2012

Drukke week

Ik zie het in mijn agenda, komende week een drukke week met veel verplichtingen. Ik moet er weer even aan wennen na een rustige opstart na de zomervakantie gaan we nu weer op volle toeren draaien.Veel verplichtingen weinig rust.

Ik probeer bijvoorbeeld altijd maximaal 2 afspraken op een door de weekse avonden in te plannen en in mijn weekend  een dag zonder afspraken te houden. Dat lukt nu niet .
Naast mijn werk heb ik 3 avonden  deze week verplichtingen ( valt een beetje onhandig) en dit weekend heb ik op beide dagen afspraken ( het kon niet anders en de afspraak vandaag is ook erg gezellig) maar ik merk dat ik er wat kribbig van wordt.

Ik probeer er wel altijd in mijn agenda rekening mee te houden om niet teveel afspraken in 1 week te persen maar deze week vielen er een paar zaken samen waardoor het niet anders kon. De komende weken zal ik mijn agenda extra bewaken en NEE zeggen.

Het is altijd grappig, ik ben een echt mensen mens  en werk ook in een omgeving waar mensen centraal staan voor mij, ik ben dol op mijn werk,  dol op mijn vrijwilligerswerk maar ik kan ook zo genieten van een rommeldag , lekker niets aan mijn hoofd , gezellig met mijn gezin en geen verplichtingen.........

Fijne zondag!4 opmerkingen:

 1. Gelukkig gaat dat soort weken altijd snel, maar wens je daarna weer lekker de rust die je nodig hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes de komende weken! Daarna is rust altijd weer extra lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meestal zijn zulke weken ook heul snel voorbij, je loopt alleen de kans na zo'n week zo afgeragd te zijn dat er een volgende week niks fatsoenlijks uit je handen komt,
  sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook zo'n weekje en voor een keer is dat niet erg maar moet er niet aan denken dat het altijd zo vol, druk en rommelig zou zijn, niks voor mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen