donderdag 13 september 2012

Lange dag

Gisteren was een lange dag, ik begon al s'morgens vroeg op het stembureau. Het was gezellig druk en er zijn een hoop mensen geweest. De ploeg was leuk om mee te werken en uiteindelijk waren we om half twaalf klaar met tellen.Ik moest toen echt nog even zitten want ik kan na zo'n drukke dag niet gelijk slapen.

Vandaag ga ik zo weer snel aan de slag...  Deze week gaat" het tientje per dag " nog volgens plan.
Ik heb mijn menu planning goed aan kunnen houden en heb weinig extra boodschappen aan hoeven schaffen.Vorige week hield ik zelfs wat geld over , dat bewaar want wellicht kom ik aan het einde van de maand toch nog geld tekort , zo niet dan gaat het naar de spaarrekening ( alle kleine beetjes helpen) EN deze week weer afgevallen hoera hoera hoera, ik ben er zo blij mee mijn lijf voelt beter  op naar 2 maten minder......

Ik ga nu snel naar mijn werk en blog morgen weer wat meer.

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat het nog zo goed gaat! En dat was inderdaad een lange dag zeg! Maar, het zit er weer op en hopelijk hoeft het nu voorlopig niet weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt mij idd een hele lange dag. Gelukkig was de ploeg leuk. Scheelt wel, hè?

  Knap hoor, dat afvallen. Succes verder!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog minder dan 70 euro per week besteed, zo dat vind ik dus echt super knap van je! Hier gaat dat ook deze week niet lukken, maar ... ga ook niet over budget heen gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lijkt me best bijzonder zo'n dag op het stembureau.
  Een tientje per dag uitgeven vind ik een leuk concept en makkelijker dan een weekbudget. Je boekt als het ware sneller succes.

  BeantwoordenVerwijderen