maandag 22 oktober 2012

Ineens geboekt

We zijn al heel lang niet echt op vakantie geweest en onze kinderen worden groter en vooral de oudste kinderen willen al zo  lang graag een echte vakantie zoals zij dat zeggen ( en dan het liefst in het buitenland) Gisteren was ik even via internet aan het zoeken om te kijken of ik iets kon vinden dat geschikt was.

En toen kwam ik het ineens tegen , een bijzonder leuk vakantiehuis ( waar we allemaal in passen) in een  mooie omgeving  en genoeg te doen voor alle kinderen  voor een redelijke prijs. Zeker als je bedenkt dat in de meivakantie de prijzen erg hoog zijn.  En toen hebben we besloten om het te doen en gelijk geboekt
 ( wauw, zo snel hebben we nog nooit een vakantie geboekt)

We gaan in de meivakantie lekker met ons gezin  op vakantie met de auto naar het zuiden. Ik heb er nu al zin in.

Onze eerste echte grote vakantie als gezin sinds oudste kind klein was, we liepen gisteren de hele dag met een big smile rond. Ik was al aan het sparen voor de vakantie dus dat kwam goed uit. Ik leg elke maand wat geld weg waardoor dat nu ( we zijn wel erg vroeg met beslissen) geen enkel probleem geeft. Wat een rijk gevoel zomaar op vakantie zonder stress om geld.

Ik ga nu  snel werken maar zal de hele dag genieten........


7 opmerkingen:

 1. Leuk zeg, alvast heel veel voorpret toegewenst :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Euhh, heb je het via een reisbureau geboekt?
  Soms zie/lees je dat het huis er niet staat als je op de plaats van bestemming komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo heb je heerlijk lang dubbel (voor)pret,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn hè, dat genieten al van te voren. Wij hebben zelfs al de zomervakantie geboekt. Ook omdat de kids heel graag terug wilde naar dat park en het straks in nov. dec. al helemaal vol zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt helemaal gelijk! Heerlijk genieten. De voorpret is ook erg leuk!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen