vrijdag 18 januari 2013

Wauw wat is het mooi geworden

Het heeft deze week veel tijd gekost maar het resultaat is prachtig.Wat een mooie strakke vloer ligt er weer in onze woonkamer en keuken. De nieuwe gordijnen waren toevallig ook klaar dus alles ziet er weer prachtig uit. De oude gordijnen zijn gelijk in de vuilcontainer gegaan ,daar was geen eer meer aan te behalen. We hadden ze ruim 8 jaar maar door onze huisdieren waren ze ook echt op.

Ik ben vanmiddag al bezig geweest om een deel weer in te ruimen en dat zal de komende dagen nog wel even zo blijven.Ik kijk kritisch en inmiddels heb ik alweer een doos staan voor de kringloop.Heerlijk dat ruimt lekker op.

Diegene die de vloer kwam leggen was een echte specialist, toen wij in dit huis gingen wonen zijn manlief en ik samen 4 dagen bezig geweest om de vloer te leggen ( we hadden het toen ook nog nooit gedaan) deze meneer was in zijn eentje in 1,5 dag klaar. Echt supersnel en ook erg klantgericht, dus meneer van Parket Tree onze complimenten!

Begin van deze  week had ik het te druk om boodschappen te doen, dus gisteren even snel de dagelijkse boodschappen en gelijk wat aanbiedingen ingeslagen. Ik heb kattenvoer , pasta, sinaasappelsap gekocht en morgenochtend ga ik nog even naar de andere supermarkt. Verder heb ik nog een nieuwe inloopmat nodig om de nieuwe vloer niet onnodig vies te maken.

Ik wens jullie alvast een fijne weekend

Groetjes Annelieya

3 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat de klus geklaard is en ook nog dat het zo prettig is verlopen. Scheelt een heleboel!
  Hey over de beesten: Ik weet niet hoeveel katten je hebt, maar ik bestel zakken van 2x 10 kilo bij zooplus (premium voer voor 5 cent per gram dus!) daar doe ik bijna vier maanden mee en ben dan iets minder dan 100 euro kwijt. Onze 4 (!) katten kosten me maandelijks nog geen 30 euro inclusief inenten en ontwormen door een vriendin van schone broer, ze komt hier thuis, want met 4 katten naar de dierenarts is een heel gedoe! Ik betaal haar 70-80 euro eens per jaar hiervoor. Ik geef royal canin en sindsdien zijn ze eigenlijk nooit echt ziek en de oudste is toch al bijna 10 jaar bij ons! Ze kreeg van supermarktvoer blaasproblemen in het verleden en toen hebben we een tijd dieetvoer gegeven. Maar ze at het niet meer toen ze de keus had voor royal canin!
  Zooplus levert bijzonder snel en is erg betrouwbaar. Er zijn extra kortingen voor trouwe klanten. Aangezien jij een grote beestenboel hebt, wil ik je deze tip graag geven! Ze hebben ook biologisch voer. Maar ik wil liever niet meer veranderen van voer. Houden katten niet zo van, maar met onze oudste heb ik het wel een aantal keren gedaan en dat ging wel goed:)

  Nu houd ik op met mijn monoloog:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het zo mooi geworden is! Geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen