zondag 24 februari 2013

Even lekker genieten

Manlief heeft net de jongste kinderen weggebracht voor een logeerpartij. Komende week is het het hier voorjaarsvakantie ( we hobbelen er een beetje achteraan).De grotere kinderen zijn nu wel thuis en dat is ook weer eens een keer leuk.Je hebt dan toch soms andere gesprekken. Als verrassing eten we vandaag pizza en en dat vonden ze erg leuk.

De week was een week met veel gezichten, de zon scheen ( daar word ik altijd vrolijk van) maar nu sneeuwt het en daar word ik dan minder vrolijk van vooral als we richting maart gaan. Ik verheug mij op de lente en zag van de week al de eerste kleine groene puntjes is de struiken. De vogels zijn weer duidelijk te horen dus de lente komt er echt aan:-)

Deze week veel om over na te denken maar toch komen we er meestal sterker uit. Morgen staan onze salarissen weer op de rekening dus kunnen we weer de vaste lasten betalen.We proberen deze maand zo zuinig mogelijk te leven om in elk geval de extra rekeningen allemaal te kunnen betalen.

Verder deze week een rustigere week ( door de vakantie) met weinig verplichtingen en daar zijn we wel even aan toe. Manlief en ik hebben beide een paar dagen vrij en werken een paar dagen. Zo hebben we de vakantie goed verdeelt.


2 opmerkingen:

  1. geniet van je vrije week vol met kids in the house, sterke vrouw, geniet ervan , liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu pas voorjaarsvakantie! Maar voor jullie is de spreiding wel veel beter. Mijn basisschoolkinderen hadden twee weken geleden vakantie, en er zitten 10 weken tussen tot de volgende vakantie.

    Fijne week gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen