maandag 18 februari 2013

Hoeveel rek zit er in een mens

Vandaag wilde ik een blog plaatsen met een supergrappige foto sturen van onze hond .Maar net een telefoongesprek gehad met slecht nieuws en daar ben ik nogal van geschrokken waardoor ik het toch even van mij af wilde schrijven. Geliefde naaste heeft vanmiddag toch weer tegenvallend nieuws ontvangen en daar waren we niet op voorbereidt .De operatie was namelijk goed gegaan en de doktoren waren positief.. Nu moeten er moeilijke keuzes gemaakt worden ,waarvan je volgens mij nooit weet welke keuze de beste is....

De laatste tijd voelt het constant of ik vecht tegen de windmolen ( of zit in een achtbaan). Alles komt tegelijkertijd en ik heb daardoor de laatste weken constant een bal in mijn buik van de stress of lig in de vroege ochtenduren weer te piekeren. Maar het ergste is dat geliefde naaste moeilijke keuzes moet maken
( en ik moet dus gewoon niet zo zeuren)

Ik weet dat ik meestal mijn schouders eronder zet en gewoon door ga of er niets aan de hand is, maar de ziekte van geliefde naaste raakt mij erg. Geliefde naaste zit diep in mijn hart en ik houd heel veel van deze persoon.

10 opmerkingen:

 1. Het is toch niet zeuren, het is gewoon jouw gevoel en zulke dingen doen ook veel met een ander. Ik wil je veel sterkte wensen en ik hoop dat het allemaal goed komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blogt het lang niet heulemaal van je af maar soms helpt het wel als je erover kan schrijven/praten, ofzo,
  heul veul sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goed dat je er over praat, maar die bal moet uit je buik da's een feit, zorg goed voor jezelf a.u.b. , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach..sterkte met alles..
  Een knuffel van mij;)
  Liefs Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel sterkte. Probeer ook aan jezelf te denken en iets aan ontspanning doen, al is t maar af en toe diep zuchten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sta je toe om te voelen,dat er wel degelijk veel aan de hand is. Sterk zijn en doorgaan lijkt goed,maar is het niet altijd.Ik wens je sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weet dat je in deze tijd, de adrenaline krijg om door te gaan. Hoe zwaar en moeilijk het ook is. Heb het helaas ondervonden.
  Je krijgt de kracht om te ondersteunen, of te dragen. Na de periode heb je kans dat je even instort, of even helemaal jezelf wil zijn.
  Heel veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wens jullie veel sterkte in jullie keuzes.

  BeantwoordenVerwijderen