zondag 10 februari 2013

Huis weer stil

De kittens  zijn inmiddels alweer zo groot.We hebben van ze genoten en ze zijn mooi en gezond opgegroeid maar het  was dit weekend tijd om uit te vliegen. Ze hebben 2 weken geleden hun controle bij de dierenarts geweest en hebben alle benodigde  entingen e.d. gehad. dus het was tijd.

Ik heb vorige week een advertentie geplaatst op MP en inmiddels is deze advertentie meer dan 1000 keer bekeken, de reacties vlogen ons om te oren. En dat is het belangrijk om goed al vooraf te selecteren omdat er genoeg mensen zijn die de kittens opkopen en weer verkopen of niet geschikt zijn. Dus ik kijk eerst naar de mail , wat staat erin en spreekt dat mij aan ,dat neem ik contact op en praat met de persoon, vraag NAW gegevens en daarna nodig ik ze thuis uit om kennis te maken en als dat allemaal goed klikt met ons en de kittens, dan mag  de kitten pas weg. Hoe meer stappen hoe beter je kan filteren.

Dus het huis is voorlopig weer een stuk stiller zonder de kittens en moederpoes ( ze is trouwens een geweldige moederpoes) kan weer genieten van haar rust.

Hier nog een paar foto's zodat jullie zien hoe ze zijn opgegroeid.6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige schatjes! Groet Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat een beauty's, main coontjes???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een droppies! Wij hebben asielkatten, dus die zijn al geholpen. Op zich goed, want er worden helaas zoveel kittens jaarlijks afgedankt, maar ik had er ook best een nestje van willen hebben (en houden).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Owowow, laat me niet nu al foto's van kittens zien:) We hebben al vier (asieligerds) en er kan er echt geen meer bij:) Fijn dat ze goed zijn ondergebracht allemaal en nu hopen een lang en goed kattenleven voor ze alledrie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een snoepjes. Ik wil ze allemaal !! :))

  BeantwoordenVerwijderen