zondag 3 maart 2013

gezellige dag en heel veel eieren

Vandaag hadden we vrienden over de vloer . echt weer even lekker gezellig bijkletsen.We hadden elkaar door drukte even niet gezien en wonen ( helaas ) ook niet bij elkaar om de hoek. Als verrassing hadden ze 2 tassen met kleding meegenomen ( hun kinderen zijn iets groter ) en ruim 20 eieren van hun kippen. Die leggen namelijk zoveel dat ze veel te  veel hebben. Wij hebben zelf ook kippen maar die leggen alleen ( als ze er zelf zin in hebben :-)) als de temperatuur wat beter is en dan voorzien ze ons ook ruim in onze behoefte.
Dus we waren weer verwend door onze vrienden..

Wij hadden  voor de koffie appelflappen gemaakt en  tussen de middag een lekkere lunch klaar gemaakt. Echt gezellig met zijn allen om onze grote tafel met wat extra stoelen en lekker kletsen en eten met elkaar daar kan ik echt van genieten.

Daarna ben ik op pad gegaan voor mijn vrijwilligerswerk. En inmiddels weer terug en al lekker gegeten.
Zo meteen nog even op pad om voor 1 van de kinderen skates op te halen ( gekocht voor 5 euro op MP) en dan nog even genieten van de zondagavond.

Ik zag net op het nieuws dat er mooie dagen de komende week worden verwacht met temperaturen van 15 graden. Daar verheug ik mij nu al op.

Nog een fijne avond!

Groetjes Annelieya


1 opmerking:

  1. ooooh wat heerlijk, ik kan me er helemaal in vinden, genieten is zo lekker he? , liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen