dinsdag 9 april 2013

Bij 1 jaar aan het bloggen


Over ruim 1 maand ben ik alweer 1 jaar aan het bloggen, ongelofelijk ik ben dan 1 jaar aan het bloggen......
Ik had vooraf niet gedacht dat ik het zolang zou vol kunnen houden.In het begin twijfelde ik enorm, ik was dol op het lezen van alle blogs maar zelf een blog schrijven kon ik dat wel? En kon ik dat ook wat langer volhouden? Had ik wel genoeg te vertellen? Ik had echt geen idee.

Uiteindelijk ben ik toch begonnen en ik moet zeggen het valt mij niet tegen , het heeft mij veel meer gebracht dan ik van tevoren kon dromen.Door mijn blogs kon ik mijn gedachten ordenen, kwam ik in balans en raakte weer geinspireerd om eruit te komen.Toen ik mijn blog startte waren we al ruim 3 jaar aan het worstelen om het hoofd boven wat er te houden, en dat lukte nog wel maar ik wist niet hoelang ik het nog zou vol kunnen houden. Ik begon in die tijd ( begin 2012) echt achter te raken met betalingen  en moest het ene gat met het andere gat vullen .Niet omdat we big spenders  ( we leefden al 3 jaar zuinig) maar we kwamen elke maand wat geld tekort om rond te komen en we waren dus aan het verzuipen....

Nu anno 2013 gaat het een stuk beter , de zorgen zijn er wel en een oplossing nog niet in zicht maar ik kan weer ademhalen en heb het afgelopen jaar mijn veerkracht herwonnen . Voor mijn gevoel leef ik weer en kan ik weer genieten , de zware donkere wolk van begin 2012 is verdwenen in een zonnetje met af en toe een wolk voor de zon. En ik ben enorm dankbaar voor alle lieve reacties ,steunbetuigingen en tips , jullie hebben mij in elk geval door dit jaar getrokken. Nog een paar weken wachten en dan is het echt zover dan bestaat mijn blog" Annelieya"  1 jaar en ik beloof ,dan  zorg ik voor een leuke Give Away om het te vieren.

Dus lieve allemaal BEDANKT!!!

Groetjes Annelieya

4 opmerkingen:

 1. Bijna 1 jaar alweer! En wat fijn dat het bloggen je zoveel positiefs bracht. Wat mij betreft heb je zelf ook veel positiefs te brengen. Ik lees je graag en vond het mooi om de ontwikkeling die je beschrijft - van bijna verzuipen naar stabiliteit - te mogen lezen.
  Ik hoop dat je nog lang doorgaat en dat je omstandigheden steeds gunstiger mogen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo vlug gaat dat hè. Ik heb het zelf ook. In augustus is het voor mij een jaar. Fijn dat het je alleen maar positieve zaken gebracht heeft. En goed om te horen dat het zonnetje weer af en toe schijnt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi toch dat o.a. het bloggen je die zonnestraaltjes heeft gebracht!

  BeantwoordenVerwijderen