woensdag 5 juni 2013

Nog 1 te gaan

Hoera dit is mijn 199e blog in 1 jaar , soms ben ik zelf verbaast dat ik het heb volgehouden. Er heel lang  over getwijfeld of een eigen blog iets voor mij was. Daarna aarzelend begonnen en de eerste weken het gevoel hebben dat je bijna alleen tegen jezelf aan het praten bent. Maar langzamerhand kwamen de eerste lezers, wat was ik trots ......

Ik heb zo genoten van alle verhalen van collega lezers en toch nog zoveel geleerd, ik voelde mij gesteund, kreeg goed raad en kwam leuke en handige tips tegen en ik heb er nog steeds geen genoeg van .Af en toe blog ik wat minder maar dat heeft vaak met drukte te maken .Ik schrijf dan misschien even niet maar blijf in die periode wel jullie blogs lezen en geniet met volle teugen.

Met mijn hypotheken gaat het nog niet goed en er zit weinig schot in en soms laat ik het even los. Mijn huis is volgens mijn makelaar altijd wel ergens niet goed, geen goed ligging tuin ( ligt op het zuiden) of te warm , oud huis, te duur  of niet duur genoeg ,te groot , teveel slaapkamers of net weer te weinig, te veel tuin of de tuin heeft teveel onderhoud.Kleur helemaal goed of toch weer niet, centraal liggend of toch weer te druk, goede wijk of toch weer te dicht in de randstad.Conclusie die ene koper die mijn huis waardeert hebben we nog niet gevonden.Maar we laten ons niet kisten, we betalen elke maand trouw onze hypotheken en gaan gewoon door met de verkoop van ons huis. Ik weet het zeker, de juiste koper is er al alleen hij kan ons huis nog niet vinden.

Met onze financi├źn gaat het een stukje beter, we hebben een betere controle gekregen op onze vaste lasten en uitgaven. Niet meer in de stress schieten van de  rekeningen maar gewoon tijdig de rekening betalen ( en soms dan een beperkt boodschappen budget). Dat geeft rust en is zeker het laatste jaar erg fijn geweest.

We knokken gewoon door en komen er uiteindelijk wel ( daar gaan we maar gewoon van uit)

Van de week mijn 200e blog ( en mijn 1 jarig jubileum) ik ga iets verloten om het te vieren en op naar het volgende jaar.

groetjes Annelieya

8 opmerkingen:

 1. Wat vervelend dat de juiste kijker nog niet geweest is!
  Is verhuren in de tussentijd geen optie? Of verhuren voor vakantie periode?
  200 blogs alweer, wat gaat het hard!
  Ik vind het erg fijn je te lezen, reageer niet altijd ook vanwege drukte...
  Ik wil je nog heel veel plezier wensen met bloggen!
  Ook wij blijven geborgen van je blogs en ik denk dat er zich heel wat mensen in jullie situatie kunnen vergelijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat knap dat je al een jaar aan het bloggen bent!

  wij vinden het bloggen ook erg leuk, het is soms even doorbijten om elke dag een blog te schrijven, wat ons streven is. Het kost ook erg veel tijd, maar de leuke reacties zijn overweldigend en het kost ook tijd om daar op te reageren. Maar we waarderen het enorm!

  Heel veel succes met je tweede blogjaar ennuh...we zijn benieuwd naar je verloting! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, fijn dat je er zoveel voldoening uithaalt, ga zeker je 200ste blog lezen en succes met het huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je mijlpaal! Dat zijn heel wat posts!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben je ook zover,dat het het blogschrijven/lezen mist,als je het een tijdje niet doet? Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alles wel goed bij je? Ik mis je berichtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd!
  Je mag wat mij betreft door gaan;))
  Hopelijk is alles goed ( bij jullie)
  Liefs Sonja

  BeantwoordenVerwijderen