maandag 3 juni 2013

Lief en leed

Morgen moet  geliefde naaste weer naar het ziekenhuis, helaas kon zijn behandeling vorige week niet doorgaan omdat het lichaam slecht reageerde op de behandeling.Maar even afwachten hoe het morgen gaat., ik hoop dat geliefde naaste morgen wel behandeling kan krijgen anders moet er nog een keer uitstel komen.Het kan soms zo snel gaan ,soms ben je nog "gezond"en dan ineens staat je wereld op z'n kop.

Geliefde naaste is wel erg positief en kijkt met name uit naar  einde behandeling omdat geliefde naaste en partner dan weer naar hun vakantiehuis kunnen gaan.Ze houden erg van dit huis en hebben er dit jaar nog niet van kunnen genieten omdat de behandeling een 1/2 jaar duurt.Laten we hopen dat ze alsnog kunnen vertrekken aan het einde van de zomer daar zouden ze erg blij mee zijn.

Lief ( van lief en leed) dat is mijn lief, hij is echt superlief en steunt mij waar hij kan.Ik heb het echt getroffen en bof met mijn grote liefde.Grote liefde zit niet helemaal lekker in zijn vel doordat hij zich zorgen maakt over zijn baan.Hij voelt zich ook  verantwoordelijk  omdat hij weet dat we zonder zijn inkomen met 2 hypotheken wel erg snel in de knel komen  en dat knaagt aan hem. Gelukkig kunnen we altijd goed samen praten en ook lachen waardoor we gelukkig altijd kunnen relativeren. Ik denk dat dit erg belangrijk is omdat we daardoor altijd wel ergens de zon zien. En dat is denk ik erg belangrijk in deze tijd...........

Groetjes Annelieya

p.s. de zonnige dagen komen eraan .... dat wordt genieten.


3 opmerkingen:

  1. Sterke met je geliefde naaste en het werk vn je lief.

    Ik hoop dat het met alles gunstig uitpakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga zeker genieten. Vooral als tegenwicht voor zorg en verdriet.

    BeantwoordenVerwijderen