donderdag 11 juli 2013

Eten

De laatste tijd heb ik veel aangepakt, wij leven zo gezond mogelijk ( biologisch) en ik ben elke keer weer enthousiast als ik weer een product kan omzetten naar een biologische variant.  Ik koop mijn eten /verzorging zowel bij de natuurdrogist, de Tuinen maar ook bij de Albert Heijn en Lidl. Omdat ik natuurlijk ook op mijn uitgaven moet letten , probeer ik het op die manier toch nog betaalbaar te houden.Voordeel is wel dat ik op de dag minder eet  ( ik heb dan ook gewoon geen trek) door mijn veranderende eetgewoontes. Ik heb ook geen eetbuien meer 's avonds dus daar ben ik blij mee.Ik mis het niet meer.

Het nadeel is dat ik een nieuwe broek moest kopen omdat ik mijn oude broek moest inwisselen voor een kleinere maat ( oh, wat een straf.....) maar dat vond ik dit keer toch wat minder erg. Ik voel mij er erg goed bij. Ik probeer ook allemaal nieuwe recepten uit of probeer dingen zelf te maken.Ik heb van de week een biologische lasagna gemaakt en hij smaakte voor een 1e poging prima.Zelfs de kinderen die altijd even moeten wennen aan nieuwe smaken en gerechten hebben het smaakvol opgegeten. De volgende keer moet ik alleen nog wat meer kruiden toevoegen. Dus de lasagna is zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes Annelieya6 opmerkingen:

 1. Wat goed zeg, die kleinere maat broek en de omzetacties naar biologisch en gezonder. Fijn dat het gelijk resultaat geeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou ga lekker door , proficiat met je groeiproces, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leer je steeds bij! En wat voor kleur broek heb je gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat voor lasagne heb je gemaakt?

  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar. Bij mij heeft die veranderende eetgewoonte nu na ruim een half jaar 14 kilo gewichtsverlies opgeleverd. En we gaan gewoon nog verder, want het voelt niet als lijnen, hier ook geen eetbuien meer. Heerlijk hè.

  BeantwoordenVerwijderen