maandag 29 juli 2013

Give away deel 2


Bij mijn 200e blog heb ik aangegeven dat ik 2 boeken zou verloten.Namelijk drukke gezinnen en crisis checklist , 2 leuke boeken met praktische tips. Sylvia en Caroline hadden gewonnen. Sylvia heeft direct gereageerd maar van Caroline heb ik nog niets vernomen ( wellicht op vakantie?)  Wil je je nog even melden?

Inmiddels heb ik het boek voor Sylvia op de post gedaan, maar Sylvia heeft ook aangegeven dat zij ook een boek crisis checklist  heeft en die mocht ik ook weg geven. Echt superlief! Dus heb ik  namens Sylvia nog een winnaar getrokken, het is Siny. Zij wilde heel graag het boek hebben omdat ze goede tips kan gebruiken.
Dus Siny, mail mij even jouw gegevens en dan zorg ik ervoor dat Sylvia ze ontvangt.

Wat een leuke mensen kom je toch tegen tijdens bloggen , ik geniet er nog altijd van. Ik kwam er net achter dat ik weer een mijlpaal ga bereiken ergens deze week. Ik heb namelijk bijna 100.000 gelezen berichten ( of hoe noem je dat) Ik weet nog heel goed dat ik begon en het idee had dat ik tegen mezelf aan het praten was, erg leerzaam en goed om alles op een rijtje te zetten :-) maar een beetje stil.  Heel langzaam kwamen er lezers en ik genoot van de reacties en het lezen van de blogs.Ik zou niet meer zonder kunnen, ik geniet van collega bloggers die hetzelfde doen en denken als ik ( en soms ook niet) en in elk geval bezig zijn met " meer met minder...."

Groetjes Annelieya

4 opmerkingen:

 1. Oh echt? dat is me compleet ontgaan!!!! het is voor mij nu alleen duidelijk of ik het nog kan krijgen.... ( omdat je schrijft namens Caroline nog een winnaar getrokken.....)

  Als ik het nog kan krijgen, ben ik superblij mee.
  Zo niet...dan snap ik het ook hoor....

  Ik zie geen mailadres van jje......??

  Groet Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. BTW, mijn mail adres is gerdien48@live.nl
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ook dat de blogwereld erg leuk is! En er zijn bijzonder aardige mensen!

  BeantwoordenVerwijderen