dinsdag 13 augustus 2013

Wat hebben we genoten

Wat een zalige dag hebben we gisteren gehad. We zijn al vroeg vertrokken naar het Dolfinarium en hebben pas in de auto gezegd waar we naar toe gingen. Nou, dat gaf een gejuich...

We waren er rond 10:30 ( het is niet echt bij ons in de buurt) en hebben genoten.Eerst naar de dolfijnen die rondzwommen in het basis. Daarna de baby dolfijnen uitgebreid bekeken. Het was toen nog erg stil waardoor onze kinderen  ruim de tijd hadden om alles te bekijken.Wat een prachtige dieren zijn het toch... ik raakte er gewoon ontroert van. De kinderen waren ook erg onder de indruk. We hebben daarna de show gezien , de roggen bekeken, gelachen om de walrussen en vooral genoten van alles. Om deze dieren allemaal zo dichtbij te zien , het was prachtig.  Het weer liet ons ook niet in de steek , het was beter dan verwacht en gelukkig toch geen regen...

Dit uitje had ik ver van tevoren gepland zodat ik ruim te tijd heb gehad om alles te plannen en minder heb uitgegeven. Ik heb bij moneyou een speciale leuke dingen rekening waar ik kleine bedragen op stort zoals statiegeld, kleingeldpotje op stort als het vol is, zegelboekjes e.d. waardoor we af en toe iets leuks van kunnen doen. De kaartjes heb ik gekocht bij vakantieveilingen.nl voor een stuk minder dan  de normale entree. We hadden broodjes, drinken en snoepjes voor onderweg mee.  We hebben alleen nog een ijsje gekocht.

Begin van de avond kwamen we moe maar voldaan thuis en de kinderen raakte er vandaag niet over uitgepraat. Dus het was een succes.

Groetjes Annelieya

7 opmerkingen:

 1. Leuk!! Fijn dat jullie genoten:)
  Wij zijn deze zomer ook geweest. Junior voor het eerst:) We hebben ook een leuke dag gehad. Het was alleen erg druk en ik raakte daardoor rond drie uur zo overprikkeld dat we naar huis zijn gegaan. Jammer voor mijn gezelschap... Tis niet anders. Soms sla ik een uitstapje bij voorbaat over als het voelt als een slechte dag.

  Maar genoeg over mij: jullie hebben het leuk gehad en dat telt nu!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat we geluk hebben gehad, de weersverwachting was niet zo goed ( 43% kans op regen in Harderwijk) en een deel van de scholen waren alweer begonnen. Het was redelijk rustig in het park.Ik ben ook niet dol op erg veel drukte om mij heen in een pretpark maar het was nu prima te doen.

   Groetjes Annelieya

   Verwijderen
 2. Fijn dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad. Daar kun je weer met plezier op terug kijken. Hoe vonden ze het voeren van de roggen? En dolfijnen hebben iets kwetsbaars en ontroerends, het raakt altijd om die dieren te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat jullie zo genoten hebben.
  Als je wil en ik kan je er blij mee maken, ik heb vier vrijkaartjes voor Of Dutch Water Dreams, Of Beekse Bergen Of Slagharen. Mijn schoonzus heeft dit gewonnen bij de vriendenloterij en die aan ons gegeven, maar omdat hier de scholen alweer begonnen zijn en omdat wij er zover van vandaan wonen is het geen optie. Geldig t/m 31/08
  Interesse? Dan geef mij even je emailadres en stuur ik de brief op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ontzettend lief, ik zou er graag gebruik van maken.Mijn emailadres is annelieya@gmail.com

   Groetjes Annelieya   Verwijderen
 4. Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super dat het zo een geslaagd uitje was. Hopelijk genieten jullie er nog lang van na.

  BeantwoordenVerwijderen