zondag 1 september 2013

Vandaag een drukke dag

Vanmorgen vroeg eerst in het asiel hokken schoongemaakt , daarna snel even wat afgeven bij mijn schoonouders en daarna zijn manlief en ik weer verder gegaan met opruimen.Wij hebben van vrienden een bureau gekregen ( gelukkig een mooie niet te grote maat) en nu zijn we aan het opruimern om plaats te maken. Dus vandaag weer 6 vuilniszakken naar container gebracht, 2 dozen klaar staan voor de kringloop, I doos moet naar grofvuil  en verschillende spullen staan weer apart  voor MP.

Daarna heeft manlief lasagna gemaakt terwijl ik met de hond in de polder liep. De kinderen hebben hun spullen inmiddels klaar gemaakt voor morgen en zijn al gedoucht zodat ze vanavond tijdig op bed liggen. Dus een drukke maar wel nuttige dag.

Morgen ga ik alweer vroeg op pad en gaan de kinderen naar school en dan is de wereld weer gewoon.

Als we er aan terugdenken hebben we allemaal  echt een superleuke zomer gehad, de meiden zijn wezen logeren in Drenthe, we zijn naar het Dolfinarium geweest, hebben gefietst, zijn met een boot gaan varen, hebben geknutseld, spelletjes gedaan , leuke nieuwe gerechten uitgeprobeerd, zijn naar de film geweest.
, daarnaast hebben de kinderen met opa en oma lol gehad op het strand en hebben gezwommen met manlief.

We denken er met veel plezier op terug en gaan nu weer aan de slag met  onze nieuwe plannen. Dat betekent ook dat ik weer strak bezig ben met onze uitgaven, ik wil mijn krediet zo snel mogelijk hebben afgelost en ben al een flink eind op weg, maar hoe eerder ik dit krediet hebben weggewerkt hoe sneller we kunnen starten met  aflossen ( het maandelijkse bedrag van het krediet kan ik dan automatisch  opzij zetten  en gebruiken voor aflossen hypotheek) We hebben van de week ook de belastingaangifte gedaan en krijgen een leuk bedrag terug,dat gaat dat weer gelijk naar onze spaarrekening en deels naar het krediet.

Zo dat was het weer voor vandaag, ik ga nog even genieten en wat lezen.

Groetjes Annelieya
1 opmerking:

  1. Ik vond het ook een prachtige zomer. Bij ons is gisteren ook alles weer begonnen.

    BeantwoordenVerwijderen