dinsdag 21 augustus 2012

kinderverjaardag

De laatste dagen weer druk met de start na de zomervakantie. Gisteren de jongste kinderen weer naar school gebracht ( achhh  zo zielig de jongste met een bibberlip en buikpijn van de nieuwe klas ,veranderingen zijn altijd lastig voor jongste kind)Maar zoals altijd einde van de dag weer kinderen terug vol blije verhalen en het leed van weer geleden. Ze slapen  wel vroeger op dit moment omdat ze gewoon weer veel nieuwe indrukken hebben gekregen, nieuwe meester of juf ,van kleuteren ineens in een echte klas waar je moet leren lezen en schrijven en de oudere kinderen die ineens te maken krijgen met huiswerk,agenda;s en spreekbeurten.Ach we zullen het weer zien dit jaar...... hoe het allemaal loopt,

Vanavond nog druk in de weer, 1 van onze kinderen is morgen jarig. Dus ik heb net 32 traktaties gemaakt samen met  ( bijna) jarig kind en alles klaargemaakt. Jongste kinderen in bed gedaan. Mijn man heeft ondertussen alvast  het lievelingseten van onze jarige dochter gemaakt zodat we dat morgenavond kunnen eten ( en moest ergens tussendoor ook nog een verslag schrijven) terwijl ik nu even een blog schrijf haalt hij oudste kind op van clubje. En als zij zo thuiskomen gaan we de kamer versieren met slingers en maken alles verder klaar voor onze jarige zodat we het morgen kunnen vieren.

En dan ploffen we nog even op de bank..............en kletsen even de dag door.

3 opmerkingen:

 1. Alvast van harte gefeliciteerd!
  Maak er een mooie dag van morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alvast gefeliciteerd! Een fijne dag morgen.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En we zitten duidelijk weer in het gewone ritme van school, sport, activiteiten en ondertussen 'breien' wij daar onze planning om heen. Gefeliciteerd met je dochter, want vandaag jarig toch?

  BeantwoordenVerwijderen