maandag 6 augustus 2012

Weer thuis

Ik ben dit weekend weer teruggekomen van een week weg. Mijn ouders weer gezien en nu lekker weer thuis. Een weekje in het buitenland vind ik zalig. Even een andere cultuur,taal en gewoonten inspireert mij.Ik heb natuurlijk het geluk dat mijn ouders in een ander land verblijven en dat we jaarlijks even daar op bezoek gaan.Dus de kosten blijven beperkt.

Wij hebben in elk geval genoten van deze break. Ik ben natuurlijk teruggekomen met van alles en nog wat, groente van de moestuin van mijn ouders, kruiden,wijn maar ook veel inspiratie. Tijdens een vakantie lees ik veel en schrijf ik zaken die mij interesseren in een boekje zodat ik er thuis mee aan de slag kan. De komende tijd zal je dat in mijn blogs nog wel tegen komen.

Ik heb in deze vakantie o.a. het boek Julians weg gelezen van de schrijver Robin Sharma( hij schreef ook "de monnik die zijn Ferrari verkocht") Een leuk inspirerend boek.
Ik heb daarnaast voor mezelf nu nog een leeslijst genoteerd van boeken die ik ben tegengekomen tijdens mijn vakantie en graag wil lezen.

The Go-Gether   van Peter b.Kyne
The Saint ,the surfer and the CEO van Robin Sharma
Alle the money in  the world van Laura VanderKam ( deze ga ik als eerste lezen)

Over lezen gesproken, ik heb een verkoopaccount bij Bol.com en heb op dit account ongeveer 2 weken voor mijn vakantie weer een aantal boeken ingevoerd om te verkopen. Ik ben er nu inmiddels 4 kwijt en dat levert mij toch weer ongeveer 45 euro op.Dus dat is na de vakantie weer mooi meegenomen.

P.s voor het eerst sinds lange tijd ging ik zonder geldzorgen weg en kwam ik ook weer zonder geldzorgen aan mijn hoofd weer terug en dat is weleens anders geweest.

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat je die geldzorgen even achter hebt kunnen laten, hopelijk blijven ze voorlopig nog even met vakantie ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je nu even de geldzorgen achter je hebt kunnen laten! En heerlijk om even echt weg te kunnen zijn! Nu lekker nagenieten en wat LLMM ook zegt; hopelijk blijven die zorgen voorlopig op vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen