zondag 21 juli 2013

Wat een heerlijke dag gehad

Gisteren zijn we naar beste vrienden in Brabant geweest en wat hebben we een heerlijke dag gehad. Eerst ging  oudste kind naar vakantiewerk en nadat kind terug was zijn we vertrokken. Onze vrienden zijn echte schatten en we kennen elkaar al vele jaren (  toen we beide nog geen kinderen hadden)  mijn vriendin en ik hebben samen gewerkt en daarna kwamen onze mannen in beeld. Mijn vriendin in ik zijn beide ambitieuze dames met een carrière maar vinden daarnaast ook hun gezin erg belangrijk. Wij herkennen elkaars drukte en kunnen daarbij altijd bij elkaar terecht. Er is helaas 1 puntje, we wonen niet echt dicht bij elkaar ( dat is in het verleden ook nooit geweest) dus als we elkaar zien is dat echt genieten.

Onze kinderen hebben gisteren ook genoten , wat was het een fijne dag. Het was warm maar wel een beetje bewolkt en onze kinderen hebben de hele middag en avond buiten gespeeld en ontzettend veel lol gehad.Wij zaten na de barbecue gezellig te kletsen en kunnen dan met z"n vieren heerlijk bijpraten over van alles.
En zo kan 1 dag lijken of je een paar dagen op vakantie bent geweest. We kwamen gisteravond in elk geval moe maar voldaan thuis.

Vandaag heeft 1 van onze kinderen nog zwemles en daarna zijn we de komende weken vrij van verplichtingen heerlijk!, geen geren naar clubjes ,geen vergaderingen s'avonds maar gewoon genieten van de komende zomervakantie. Wij moeten nog wel deels werken maar de kinderen gaan af en toe uit logeren en boffen maar want ze gaan zelfs nog een keer op vakantie naar vrienden die  kamperen in Drenthe. Ze hebben nu al voorpret.

En wij, we hadden geen vakantie gepland maar ik heb via vakantieveilingen.nl nog een midweek op de kop getikt voor heel weinig geld. Dus we gaan nog ergens een paar dagen weg en dat is extra leuk de kinderen weten nog van niets en dat blijft nog even een verrassing.

Fijne zondag !

Groetjes Annelieya


1 opmerking:

  1. Geniet van de voorpret van de verassing van gezamenlijk nog een paar dagen weg te gaan! Wat leuk dat je dit nog kon regelen. Alvast heel prettige dagen toegewenst.

    Groeten van M.

    BeantwoordenVerwijderen